ODUŠEVIO ČELNIKE GRANDA: Kemo Mali novom numerom jači nego ikad !

Posle nešto više od decenije folk pevač Kemo Mali konačno se vratio na estradnu scenu. Širom otvorena vrata Grand produkcije ovaj put spremno su dočekala i ispratila folkera čiji rezultat novog singla je oduševio sve u pomenutoj kući.

Pesma nosi naziv “Zvijezda ulice”. Tekst je radio Radenko Mitrović, aranžmane Alen Ćirić, dok je muzika pripala najpoznatijem kompozitoru ex-yu prostora Goranu Ratkoviću-Raletu. Inače, gotovo da nema pevača, niti zvezde iz regiona da nije poverenje dala njegovom studiju iz kojeg su proizašli najveći hitovi.

Već na prvo slušanje ista pesma odmah je zapala za oko pomenutoj prestižnoj produkcijskoj kući. Nisu se nimalo dvoumili da mu budu vetar u leđa, za naš portal otkriva i sam –Ratković.

I zaista Kemo je na kraju bio prezadovoljan obavljenim poslom. Nije krio zadovoljstvo zašto je svoje poverenje poklonio profesionalcima.

– Vrhunski kompozitor Rale kada stoji iza mene ja nemam brige. On se pobrinuo za sve. Velika je čast biti deo tima takvih ljudi, pravih profesionalaca. Ovim putem zahvaljujem i produkcijskoj kući Grand koja je stala iza mene- rekao je Kemo.

Poslušajte pesmu i prosudite sami:

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...