Zverka! Aja Dolar promovisala svoj prvi album! FOTO

Kad te hoće, hoće te! I kolege i prijatelji i muzika i raspoloženje! Sinoć je u prestižnom event  centru u Beogradu održana promocija pevačice Aje Dolar o kojoj će se dugo pričati. Pošto dolazi iz  Njujorka, ne treba da čudi što pored imena ima upravo sufiks –  dolar. Podržana od strane brojnih kolega, pripadnika sedme sile, prijatelja i njenih  najbližih, Aja  je u crnoj dizajnerskoj haljini, blistala od sreće. Po njenim rečima ovo je bio najsrećniji dan njenog  života. Među poznatima smo videli i Žiku Jakšića, Gorana  Šljivića, kompozitore Slavka Stefanovića Slavkonija  i Gorana  RAtkovića Raleta, Dejana Milićevića, Vesnu Milanović, Milicu Bursać, Didi Janković, te brojne kolege  – Jovanu  Tipšin, Bubu Miranović, Jellena, Miroljuba Brzakovića Brzog, Vanju Mijatović, Fatmira Sulejmanija, Filipa Mitrovića, Zoricu  Akerman, Jasnu Đokić, ali i brojne  zvanice iz sveta mode i umetnosti  uopšte medju kojima smo videli nekoliko kreatora i konceptualnog umetnika Nenada Škundrića.
Aja  nije krila svoje oduševljenje, a specijalno je dekorisana i dvorana za ovu priliku – sa  crvenim tepihom, balonima na kojima je pisalo “Aja $” i svećnjacima. Zvanice je zabavljao  bend mladog Marka Kozomare, žurka je potrajala do  sitnih  sati kadasu se mikrofona  latile i  Ajine  kolege. Za  vreme  oficijelnog dela  promocije, prisutni su mogli da čuju malo  poznate detalje iz Ajine biografije kao što su  da je nedavno diplomirala turizam na Univerzitetu u Njujorku  i da  je uskoro čeka doktorat. Osm što je vredna na fakultetu, Aja je bila vredna  pa je to sada snimila i pet  spotova, koji su juče prikazani.
Torta je kako i dolikuje na vrhu imala ime Aja i znak dolara, a pevačica je strpljivo davala intervjue brojnim medijima iz čitavog  regiona. Prenosimo vam delić atmosfere sa  same promocije,  a iznenađenje večeri je bilo kada je majka pevačice na poklon svojoj ćerki donela vino  koje se  zove “Aja  Dolar” i čašu na kojoj je ispisano “Zverka”.
Foto: Zoran  Kuzmanovic Munja

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...