Daria: Pozitivni likovi su mi Sara i Vojke!

Pop pevačica Daria Stanojević trenutno uživa sa porodicom na odmoru u Crnoj Gori. Ona se nedavno porodila i rodila je drugog sina, a nas je zanimalo da li ona ima ambicije da se uskoro vrati na muzičku scenu i da se ponovo posveti svojoj muzičkoj karijeri.

– Pesma koju sam najavljivala na „Instagramu“ još pre nekoliko meseci, a koju je radio Bane Opačić, konačno je završena. Nedavno sam ušla u studio i snimila tu pesmu. U planu je da tokom leta snimim neki dobar spot i da pesmu premijerno predstavim u septembru ili oktobru. Balada je u pitanju – otkrila je Daria za portal nemazabranjenih.rs i dodala da će predstojeći period iskoristiti i da dotera liniju kako bi skinula višak koji joj je ostao nakon druge trudnoće.

Proteklih meseci, glavna tema na estradi je rijaliti „Zadruga“. Daria je imala iskustvo u rijalitiju „Farma“ pa smo je pitali koliko prati ovaj šou i da li je neko od učesnika na nju ostavio pozitivan utisak.

– Iskreno, zbog toga što imam dvoje male dece i ne pratim toliko. Uglavnom sve ispratim na portalima i kratko možda neko uključenje jer nemam slobodnog vremena. Od onog što sam ispratila, pozitivan utisak na mene su ostavili Sara Reljić i Vojke Đans. Oni su mi pozitivni likovi i mislim da su se lepo predstavili u rijalitiju i da su pametno iskoristli šansu u ovom šouu.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x