Luna: Svesna sam da Sloba nije za mene, meni treba gospodin! VIDEO

Luna Đogani je u razgovoru sa Drvetom Mudrosti otkrila šta joj je Zorica Marković rekla.

– Zorica je jedna iskusna žena, pametna. Zorica i ja smo ovde imale dosta konfilikata ovde, ali samo zato što ona ne podržava tu prevaru. Ona je bila prevarena žena i ja razumem to, a nikada ni ja ranije nisam podržavala to, a sada sam deo toga nažalost – rekla je Luna i dodala:

– Rekla mi je sve ono što ja već znam, samo što ja nisam dovoljno jaka da to sama sa sobom raskrstim, da prekinem sama već treba neko drugi da mi kaže da bih ja to uradila. Rekla mi je da sam jedna pametna devojka, dobar čovek i da ne treba sebi ovo da dozvoljavam, da Sloba nije za mene i da meni treba jedan gospodin, a ja se slažem sa tim i ja znam da je sve to istina.

– Ja sam svesna da on nije za mene i da meni treba jedan gospodin i ja se nadam da me čeka napolju – rekla je Luna.

Inače, Luna je tražila i jednu pesmu i za to je morala da oda jednu tajnu. Ona je priznala da je predložila Slobi da se ona folira da prema njemu ne oseća ništa i da mu pruži drugu šansu napolju kada se završi „Zadruga“ i kada se on razvede, ali da sada od toga više nema ništa. Ona je čak priznala i da je imala ideju da Slobi priđe u finalu i da ga poljubi, ali nakon svega to više ne želi da uradi.

Previous Article
Next Article

2 Replies to “Luna: Svesna sam da Sloba nije za mene, meni treba gospodin! VIDEO”

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x