Katarina Grujić: Zgrožena sam zbog ponašanja Lune Đogani!

Popularna pevačica Katarina Grujić zoru je dočekala na imanju u Šimanovcima gde se snima rijaliti „Zadruga“. Ona je bila gost na žurki u ovom popularnom šouu na „Pinku“. Nakon žurke, ekskluzivno za portal nemazabranjenih.rs ona je sa nama podelila utiske o nekim incidentima koji su obeležili ovu žurku.

Na početku razgovora, Katarinu smo upitali za problem koji je nastao sa Ljubom Aličićem, koji je takođe bio gost na žurki. Zorica Marković je danas prozvala i Katarinu da nije ispoštovala Ljubu i da mu nije dozvolila da nastavi da peva, a Grujićeva za naš portal ovako to komentariše:

– Ne znam gde je nastao problem. Ja sam tri sata čekala za svoj deo i mene su iz organizacije čuvali za kraj. Ništa ja nisam uticala na to kada će ko da peva. Imala sam svoj blok od sat i po i ja sam ti ispoštovala. Ljuba nema razloga da se ljuti na mene i ne razumem zašto Zorica mene pominje kada sam ja strogo poštovala organizatore žurke, odnosno produkciju.

Kako ti je izgledao sukob Jovane Tomić Matore i Marka Miljkovića?

– Nisam baš ispratila zašto je došlo do njihovog sukoba, ali sam primetila da su mnogi popili mnogo više nego inače i verovatno je alkohol učinio svoje.

Kako ti je izgledao sukob Slobe Radanovića i Lune Đogani? Da li ispratila tu situaciju u kazinu?

– Sloba je bio poliven, mokar od piva koje je Luna polila po njemu. Nastala je velika gužva jer je obezbeđenje sklonilo Lunu. Sloba je bio nervozan. Bila sam u šoku zbog Luninog ponašanja. Zgrožena sam šta je radila. Prva je ona ta koja je napravila problem, tako da nije istina ono što ona priča. Ona je prva prilazila i to smo svi videli. Devojka nema ni malo dostojanstva.

Kako saznajemo, našla si se između dve vatre u sukobu Filipa Đukića i Marije Ane Smiljanić. O čemu se tačno radilo?

– Bila sam ispred kazina i Marija Ana prilazi Filipu i njega nešto napada da li je zbog mene izašao. Pravila je ljubomorne scene. Ja sam joj rekla da nema potrebe da bilo šta sumnja ili da pravi neki problem jer Filip i ja se znamo od ranije i on je drug mog bivšeg dečka i tako se i znamo.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x