Zorica Brunclik Jeleni Karleuši: Riba do bola, a većinom sama!

– To što vi vidite penis je samo vaša percepcija. To govori o vama i vašim podsvesnim željama. Sa druge strane, i da je reč o penisu, kako kažete, ne vidim šta je tu strašno. Nije 17. vek. Veća je sramota biti loš čovek i činiti loše te tako davati loš primer mladima. A vi koji se zgražavate, ja vam od srca želim da penis ne vidite više nikada u životu i PROBLEM REŠEN – poručila je Jelena Karleuša Zorici Brunclik nakon što je folk pevačica prozvala Jelenu zbog stajlinga u emisiji „Zvezde Granda“.

https://nemazabranjenih.rs/2018/06/10/karleusa-odgovorila-zorici-zelim-vam-da-penis-ne-vidite-vise-nikada-u-zivotu/

Danas se oglasila Zorica i na „Instagramu“ je poručila:

– Jelena, nije tebi lako u tvojoj koži! Što bih ja rekla, riba do bola a većinom sama! Spucao te prostakluk, bezobrazluk, nepristojnost i umišljenost da si Bogom dana da pljuješ po svemu i svakoga. Niko ne želi da se sa tobom petlja i da ti zapravo u lice kaže sve što misli o tebi jer ne želi da se služi vulgarnim rečnikom kojim se ti služiš. 
Začudila me je tvoja plitka i površna analiza onoga što sam rekla, a što je tebe razjarilo..Verovala sam da si mnogo inteligentnija.
 Da ponovim deo onoga što sam rekla:
10.30.. nedelja.. prepodne.. porodična emisija radna akcija koja se prekida reklamom
ti u krupnom planu sa brushalterom u obliku dva penisa. Mene je sramota tvoje sramote!
Ti ovo nisi ni spomenula. Obrušila si se na mene i one koji dele moje mišljenje da to nije u redu rečima da smo seljančure i babe, da nije ovo 17. vek, da ne volimo penise da ih mrzimo ne znajući koliko ko ima godina osim mene, a ja ih nikada nisam ni krila. U nedostatku argumenata spominješ moju porodicu, brojiš moje muževe, brojiš moju decu, pljuješ moju boju kose, a ja samo želim da uživam u nedeljnom prepodnevu a da ne moram da gledam tebe u tako jeftino provokativnom izdanju bez blurovanja tj. zamagljivanja nepristojnog sadržaja.
Jelena, što se mene tiče, ti te penise možeš da staviš gde hoćeš, i na glavu i u usta i na druga mesta, ali ne na javnom mestu po mom skromnom mišljenju. Samo hoću da podvučem da mora da postoji granica. Ne može jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom, ili ne bi trebalo, da emituje neprimeren sadržaj.
Imala bih ja još toga da ti kažem, ali ti odbijam na “mladost” i zato ti opraštam. Jedan majčinski savet, jer imam ćerku tvojih godina, mani se ćorava posla. Ostavi Zoricu Brunclik i moju decu na miru. Uzivaj u zivotu. Stizu mlade, lepe i pametne.
Ja sa tobom necu voditi prepiske vise. Odoh na odmor u Veneciju da vodim ljubav sa mojim mužem, u svakom smislu te reči, i uživam u životu.
P.S. Izvini što nisam napomenula da to nisu obični već PENISI od kristala i uvredila iste, kao i na zahtevu da budu zamagljeni jer očigledno ono što treba da bude zamagljeno su tvoja usta zbog svog prostakluka koji izlazi iz njih!
Pozdrav, Zorica!

https://www.instagram.com/p/Bj4ePfInm6r/

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x