Sloba i Luna uzeli glavnu nagradu!

Četvrta „Zadrugovizija“ je počela. U žiriju ove večeri su Tanja Jovićević, Sandra Afrika, Marko Kon, Katarina Grujić i Saša Vidić.

Inače, Vidić kada se penjao do svoje crvene stolice, on se sapleo, ali na sreću, nije se povredio i brzo se smestio na svoju poziciju.

Saša se poklonio Nadeždi Biljić, koja je prva izvela pesmu „Lepi moj“. Katarina je rekla da niko neće moći pevački da priđe Nadeždi.

Gordana Džehverović i Filip Đukić su izveli pesmu „Gangnam style“ i nasmejali su sve do suza svojim šaljivim nastupom.

Bora Santana i Bane Čolak su izveli miks domaćih pesama. Sandra Afrika je rekla da želi da snimi duet sa njima kada se završi „Zadruga“ jer je oduševljena spektaklom koji su priredili. Međutim, Saša Vidić je rekao da je ovo bilo kao da se daje 40 dana jer niti da se peva niti da se tuguje.

Andrijana Radonjić je izvela pesmu „Oslobodi me“ Seke Aleksić i po komentarima nije zablistala. Marko Kon joj je rekao da joj je ovo jedan od slabijih nastupa.

Sara Reljić je bila po rasporedu za nastupe međutim njoj su pustili matricu koja nije podešena kako su se dogovorili i ona je prekinula nastup i zatražila da joj se podesi matrica.

Maca se potom pojavila na sceni i ona je izvela pesmu „Idi idi moja vilo“ Done Ares. Žiri je pohvalio trud ove takmičarke zbog toga što je dosta napredovala pevački.

Miljana Kulić je izvela pesmu „Svi tvoji milioni“ Seke Aleksić.

– Ti si najlepša trudnica koju sam ja u skorije vreme videla – pohvalila je Katarina Miljanu i pohvalila je i njenu energiju i nastup.

Tanja Jovićević je pohvalila Saru Reljić, koja je izvela „Habibi“ zbog toga što se snalazi u svim žanrovima. Novinari su primetili kako je Vojke Đans zaljubljeno gledao u Saru dok je ona pevala. Inače, Reljićeva je rekla da je ovu pesmu posvetila svojoj mami jer je to njenoj mami omiljena pesma.

Zorica Marković je izvela pesmu „Cigani“, a Saša Vidić je rekao da je ova pevačica „oduvala“.

Milan Milošević i Marija Ana su izveli pesmu „Idemo na Mars“. Milan je izmenio jedan deo teksta pesme i ubacio je i „Zadrugu“ u pesmu i tako je sve nasmejao. Saša Vidić je pohvalio Milana i Mariju Anu, ali kada je trebalo da kaže nejno ime, on je rekao „i devojka kako se ti zoveš…“. Mariju je malo ovo povredilo što Vidić ne zna njeno ime pa je rekla:

– Navikla sam da sam nebitna!

Lepi Mića je izveo „Ma gde god bila“.

– OVde se vidi da bez starca nema udarca – rekao je Marko Kon.

Marko Miljković i Žuti su se našli u ulozi Grua i Ajsa Nigrutina i oni su izveli pesmu „I dalje me žele“.

– Ništa nisam razumeo. Kao da sam na Bangladešu – rekao je Vidić i dodao da njemu nije bilo lepo.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su izveli pesmu „Slučajnost“ . Žiri je posebno pohvalio romansu ovo dvoje zadrugara.

Sloba Radanović je izveo pesmu „Sinovi tuge“ Adila Maksutovića. Žiri je uglavnom imao pozitivne komentare na račun ovog nastupa, jedino se izdvojio Saša Vidić koji je rekao Slobi da ne treba da peva Adilove pesme jer nema njegovu emociju. Sloba je pevao, a Luna Đogani je kraj njega imala plesni performans.

Vojke Đans i Đekson su izveli pesmu „Ego“ Milana Stankovića. I članovi žirija i novinari su pohvalili ove takmičare da su bili ultra zanimljivi.

Kristina Kockar i Ana Korać za kraj i pesma „Dobrodošao u klub“. Žiri je oduševila kako Kija peva.

Sloba i Luna su osvojili glavnu nagradu jer su dobili najviše SMS glasova. Kija i Ana su osvojile tri nagrade – stručni žiri, novinari i FAcebook. Veliki šef je odlučio da zbog toga što su se odlično pokazali, Sloba, Kija i Nadežda dobiju pesmu od produkcije.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x