Ceca prvi put u žiriju Nikad nije kasno!

Trinaest finalista emisije „Nikad nije kasno“  boriće se večeras za laskavu titulu pobednika popularnog i najemotivnijeg muzičkog takmičenja.

Na stolicama rezervisanim za stručni žiri, pored predsednika Saše Miloševića Mareta, po prvi put naćiće se Svetlana Ceca Ražnatović, ali i Aco Pejović, koji se već nekoliko puta oprobao kao muzički sudija.

Sa Draganom Katić i Žikom Jakšićem, razgovaraće i čak 13 clanova žirija, koji će se telefonskim putem direktno uključivati u emisiju i davati svoje glasove finalistima. Ključnu ulogu odigraće naravno i gledaoci, koji će putem SMS odnosno glasanjem na društvenoj mreži Facebook, moći svoj glas da daju svojim favoritima
A da bi sve bilo na vrhunskom i profesionalnom nivou kada je reč o izvedbama, potrudiće se orkestar Ace Sofronijevića, koji se kao muzička podrška nalazi na grandioznoj sceni od samog početka emitovala ove emisije.
“Obožavam Nikad nije kasno! Postalo je tradicija da ponedeljkom uveče uživamo uz ovo takmičenje”, rekla je Ceca i dodala da se veoma raduje što i sama učestvuje baš u finalu.
Dakle, večeras od 22h na televiziji Prva  biramo čak tri pobednika emisije Nikad nije kasno – stručni žiri, SMS i Facebook pobednik.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...