Zbog nje je izbila nova afera u Zadruzi! Tamara ekskluzivno otkriva šta zna o Slobinim prevarama!

Marija Ana Smiljanić je juče i pre nekoliko dana pominjala da je od svoje drugarice Tamare Tace čula da je Sloba Radanović varao svoju ženu Kristinu Kockar i ranije i da je ova njena drugarica pričala kako je videla Slobu sa drugim devojkama. Ta drugarica je pevačica i Pinkova zvezda Tamara Radmilović. Mi nismo želeli da nagađamo šta tačno ova pevačica zna i pozvali smo je i ona je za nemazabranjenih.rs ekskluzivno otkrila šta zna i Slobinim prevarama.

– Nikada ja nisam videla Slobu da vara Kristinu, samo su mu kao i svim pevačima prilazile devojke i flertovale sa njim. Nikada ga nisam videla da je sa nekom otišao. Mi smo dugo sarađivali i mogu reći da je Sloba super kolega, drug i pevač, a to da li je sa nekim nekad nešto radio, ja ne znam, ali znam da je Kiju voleo, ali kao svaki pevač i muškarac je flertovao sa devojkama na nastupu što je poželjno i normalno u našem poslu – rekla je Tamara za naš portal.

Previous Article
Next Article

One Reply to “Zbog nje je izbila nova afera u Zadruzi! Tamara ekskluzivno otkriva šta zna o Slobinim prevarama!”

  1. Voja

    Sloba je, kao svaki pevač i muškarac flertovao sa devojkama na nastupu što je poželjno i normalno u njihovom poslu. Da li je i ona flertovala, kao Sloba? Meni nesto nije jasno, ili sam ja sa Marsa. Vi treba da pevate i da nas zabavljate a ne i da se vatate sa nama slusaocima i gledaocima. Pokazujete golotinju kao da ste javne zenske koje nude seks.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x