On je sve ovo prošao… Šta Jovan Aleksić poručuje takmičarima u Pinkovim zvezdicama uoči polufinala?

Večeras je na programu prvo polufinale četvrte sezone „Pinkovih zvezdica“. Više o sudbini takmičara ne odlučuju članovi žirija, već gledaoci putem SMS poruka. Uzbuđenje koje večeras očekuje takmičare, Jovan Aleksić je prošao u prvoj sezoni. Upitali smo ovog popularnog tinejdžera kako on danas gleda na taj period.

– Takmičenje u „Pinkovim zvezdicama“ za mene je bilo jedno novo i nezaboravno iskustvo. Takmičio sam se i ranije na festivalima, ali su oni drugačiji vid takmičenja. Kada su počele „live“ emisije, bila mi je veoma važna podrška mojih sugrađana i fanova, kao i svih kojima su se dopadali moji nastupi, u vidu glasova. Sreći nije bilo kraja kada sam prolazio iz „live“ u „live“ upravo zbog glasova koji su stizali za mene, a ja sam se trudio da u svakom narednom kakvu budem još bolji – rekao je Jovan za naš portal i poručio:

– Zato pozivam sve da glasaju kako bi se onaj za koga navijaju plasirao dalje, a svim takmičarima želim sreću i da daju sve od sebe. Naravno, bez treme (može ona pozitivna) i s uživanjem na sceni.
A da li Jovan ima favorita?
– Favorita ove sezone imam više, ali ih neću otkrivati – rekao je Aleksić.

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x