Princu i princezi uručena plaketa, brojne poznate ličnost prisustvovale koktelu u čast plesa!

U prisustvu Njihovih Kraljevskih Visočanstava Prestolonaslednika Aleksandra i Princeze Katarine i njihove kćerke Alison, na Belom dvoru na Dedinju održana je manifestacija „Negujmo plesnu tradiciju“ sa ciljem promocije plesa, a povodom „Državnog prvenstva u latino-američkim plesovima“. Akciju je organizovao plesni klub „Dare to dance“ na čelu sa koreografom Ivanom Mileusnićem uz podršku Kraljevske porodice.

Ovom prilikom Ivan Mileusnić uručio je predstavnicima Kraljevske porodice plaketu za značajan doprinos u održavanju tradicije plesa i podizanju svesti o značaju ove vrste umetnosti među mladima u Srbiji. Njihovo Kraljevsko Visočanstvo princeza Katarina i princ Aleksandar održali su govor u kom su poželeli dobrodošlicu svima i istakli značaj plesa, kao i doprinos plesnog kluba „Dare to dance“ u polesnoj umetnosti. Princeza je na kraju istakla da je igra u svim teškim vremenima bila način da, bar na trenutak, zaboravimo na probleme.

Osim Njihovog Kraljevskog Visočanstva, govor su održali Marija Lazarević, predsednica Plesnog saveza Srbije, Nenad Jeftić, generalni sekretar Svetske plesne federacije WDSF-a, i na kraju Ivan Mileusnić, direktor plesne škole „Dare to dance“, koreograf i član Upravnog odbora plesnog saveza Srbije.

Prijemu su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta kulture, poput pevačice Ilde Šaulić koja je došla sa suprugom Bojanom Vučkovićem. Ilda je istakla da je ples veoma važan njenoj profesiji, kao i da će sarađivati sa Ivanom Mileusnićem na svom sledećem spotu. Prisustvovale su i voditeljka Marija Veljković, pevačice Tijana Bogićević i Saška Janković koja je otpevala „Pesmu za tebe“ uz koju su plesači iz škole „Dare to dance“ odigrali Bečki valcer.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x