Ivana Dimkovski: Dok pevam, kao da zaboravim da imam problem! VIDEO

Ivana Dimkovski je ponosna na to što je uspela da dođe do polufinala četvrte sezone „Pinkovih zvezdica“. Ovog petka o njenom plasmanu u samu završnicu odlučuju gledaoci jer sada SMS glasovi presuđuju ko prolazi dalje, a ko napušta takmičenje.

– Priznajem da sam uzbuđena uoči polufinala, ali ja sam uzbuđena bila svaki put dosad uoči nastupa u „Pinkovim zvezdicama“ i izlaska na scenu. Uopšte nemam strah da li ću proći dalje jer za mene je i ovo dosad veliki uspeh. Za polufinalu spremam nešto što gledaoci u mom slučaju dosad nisu mogli da vide i čuju – rekla je Ivana za portal nemazabranjenih.rs.

https://www.youtube.com/watch?v=CMBSs0Yt7rM

Pošto ste na korak od same završnice, kako se vi među sobom preostali takmičari gledate? Da li vidite jedno u drugom konkurenciju?

– Ne, ne gledamo se kao konkurencija. Svi smo u odličnim odnosima i jedni drugima smo podrška – tvrdi talentovana tinejdžerka.

https://www.youtube.com/watch?v=f6nT6_EuIvY

Imaš li ti svog favorita među ostalim takmičarima?

– Svi su zaista dobri i svi su zaslužili visok plasman. Ne bih mogla nikoga da izdvojim.

Ono što je manje poznato je to da Ivana kada je uzbuđena muca dok priča. Nas je zanimalo da li ona taj problem ima i dok peva.

https://www.youtube.com/watch?v=RtM8UhnBvG0

– Dok pevam uopšte ne razmišljam o tome i zato se verovatno ne čuje da imam problem jer taj problem na sceni potisnem iz svoje psihe – rekla je Ivana na kraju našeg razgovora.

 

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x