AQUAWORLD RESORT: Regionalne zvezde na otvaranju najvećeg SPRAY-PARK-a u Evropi!

Najbolji mađarski SPA hotel, Aquaworld Budapest Resort dobiće ovog leta i deo po kojem će biti prepoznatljiv u ovom delu Evrope. Aquaworld će naime, dobiti i veličanstven SPRAY-PARK za decu i odrasle koji će posetiocima poslužiti kao svojeversna zabavno-vodena oaza.

SPRAY-PARK koji će biti rasprostranjen na više stotina kvadratnih metara pružiće gostima ovog kompleksa nesvakidašnji i nezamenjiv užitak, a ako se uzme u obzir da se park nalazi u sklopu najvećeg tematskog akva parka u ovom delu Evrope, onda se i nezaboravno iskustvo podrazumeva.

Upravo u ovo uveriće se i brojne poznate ličnosti iz Srbije i regiona koji veoma često borave u ovom hotelskog rizortu. Tako će se na listi zvanica naći pop zvezde Goca Tržan i Leontina sa porodicama, zatim folk zvezda Seka Aleksić, ali i brojni sportisti, glumci, i pevači iz Srbije i regiona.

Inače, Aquaworld Resort, jedan od najlepših i najatraktivnijih hotelskih kompleksa u ovom delu Evrope, a kao takav, omiljen je i među srpskim turistima. Na samo nekoliko sati vožnje od Beograda, na periferiji glavnog grada Mađarske, nalazi se pravi vodeni raj koji će svojom šarenolikom ponudom, zadovoljiti avanturiste, ljubavne parove, porodice sa decom, ali i probirljive hedoniste.

Superior hotel raspolaže sa 309 soba i apartmana, dostupan je besplatan bežični internet, parking sa video nadzorom, a posetiocima je dozvoljeno da sa sobom dovedu i kućne ljubimce.
Gostima je na raspolaganju i veliki fitnes centar, Oriental Spa, ali i jedan od najvećih zatvorenih akva parkova u Evropi u čijem sastavu se nalazi Sauna world, više bazena sa toplom i hladnom vodom, lazy river, ali i veliki broj tobogana, od kojih mnogi, po svojoj dužini drže evropski rekord.
Avanturistički park i spoljni bazeni sa toplom vodom, takođe su otvoreni tokom cele godine, a najmlađim gostima na raspolaganju je zabavni Bongo dečji klub/igraonica.
Brojni restorani služe mađarske, ali i internacionalne specijalitete, a na poslednjem spratu hotela nalazi se i panoramski koktel bar koji svojim gostima nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih koktela.

Foto: Promo
PRessSerbia

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x