Pop pevač tvrdi: Sloba i Kija su ozbiljni foliranti i spremni na sve!

Pop pevač Danijel Alibabić je neko ko je imao iskustva u jednom rijalitiju. On dobro zna kako izgleda kada si nekoliko meseci u zatvorenom prostoru i kada te kamere prate 24 sata. Pošto je nedavno na društvenim mrežama podržao Lunu Đogani, mi smo želeli sa njim da proverimo zašto mu je baš ona favortkinja i kako komentariše uopšte taj trougao Sloba-Luna-Kija.

– Pokušaću plastično da vam objasnim, to je kao da na jednoj utakmici imaš igrača koji gine na terenu i koji je zaslužan za uspeh njegovog tima i na kraju namesti gol saigraču i tog saigrača proglase za heroja. Treba da pobedi Luna jer ona svih “90 minuta” igra najbolje. Luna je glavna uloga ove predstave i ovo dvoje bi trebalo da joj urame fotografiju u spavaćoj sobi. Da nije nje ne bi bilo ni njih. Smatram da su njih dvoje, Kija i Sloba, ozbiljni foliranti i da su na sve spremni, a da je Luna neko ko ide srcem pa makar i na svoju štetu. Glavna ljudska osobina je biti čovek, a u ovoj trojci je jedino poseduje Luna – rekao je Danijel za portal nemazabranjenjih.rs i dodao:

– Lažni moralisti bar jednom treba da zaćute jer ovi koji su najglasniji u osudi devojke koja se nesrećno zaljubila su sigurno u stanju da urade mnogo gore stvari.

Pogledajte još…

https://nemazabranjenih.rs/2018/02/22/predstavljao-nas-je-na-evroviziji-bio-je-na-farmi-a-pogledajte-gde-zivi-ovaj-pop-pevac/

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x