Bojana: Teodora Tara ima potencijal velike zvezde!

Teodora Tara Stojanović svojim vokalom, izgledom i scenskim nastupima u „Pinkovim zvezdicama“ ostavlja snažan utisak kako na žiri tako i na gledaoce. Ovu talentovanu tinejdžerku, što se tiče pevanja, za takmičenje priprema Bojana Mašković iz „Voice stars factory“.

– Teodora Tara je jako vredna učesnica. Meni je veliko zadovoljstvo da radim sa tako talentovanim mladim ljudima, iako nije uopšte lak zadatak. Treba svakoga od njih pronaći, a Tara mi je puno olakšala posao jer se sama odredila. Svi pamtimo njene sjajne nastupe kada je pevala aktuelne strane hitove. Ima izvanredan izgovor engleskog jezika i na tome uopšte ne moramo da radimo. To jednostavno samo izlazi iz nje. Taru možete lako prepoznati samo po boji njenog glasa i to je ono što je kvalitet velikih zvezda. Prepoznatljivost! – rekla je Bojana za portal nemazabranjenjih.rs.

Često za Taru komentarišu da izgleda kao svetska zvezda. Koliko je to mač sa dve oštrice, tj. da su ti komplimenti možda, scena i slava poneli Taru?

– Sva deca koja su u takmičenju imaju tendenciju da ih ponese slava. Kako će to na njih da se odrazi je ono što se nosi iz kuće i od svojih roditelja. Tara sa tim nema problem. Ima potencijal velike zvezde koja je s obe noge na zemlji.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x