Milan: Sve troje su prevaranti, a Kija i Luna lažno povraćaju i lažno padaju u nesvest! VIDEO

Zadrugari sve manje poverenja imaju u Slobu Radanovića, Kristinu Kockar i Lunu Đogani. Zorica Marković, Milan Milošević i Ana Korać razgovarali su danas kraj bazena i oboje su istakli da više ne mogu da veruju nikome od njih troje.

– Kao ona išla u „Amidži“ da prizna. Šta da priznaš? Ti ćeš govoriti da ćeš da priznaš dokle god si u medijima. Nju zanimaju mediji, popularnost, kakav Sloba. Pravi žrtvu od sebe da bi što više prikupila… Niti je pala u nesvest niti je povraćal, kada ti ja kažem. Ni jedna ni druga. Ja sam stajao pored nje kada je povraćala vodu, iz usta pljuvala, nema hrane. Sve lažu upamtite. Kada izađete sve će vam biti jasno – rekao je Milan.

– Je li moguće da toliko lažu i glume? Ova (Luna) povraća krv, povraća vino – rekla je Zorica.

U snimcima ispod pogledajte kako je tekla ova konverzacija…

Previous Article
Next Article

One Reply to “Milan: Sve troje su prevaranti, a Kija i Luna lažno povraćaju i lažno padaju u nesvest! VIDEO”

  1. Nickname

    Milan uvek sve vidi i sve zna! Za Lunu je pricao da je stezala papirnu maramicu, kad je pala u nesvest – pre nekog vremena (i jos mnogo losih stvari), sada se ne odvaja od nje. Kija ga je otkacila, jer ne moze da je napravi budalom, sad je ogovara kako lazira povracanje! (Cini mi se, bila je jedna takva situacija sa Jelenom Golubovic, isto u vezi padanja u nesvest). Aman, bre, covece?!?

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x