Sergeja Pajića fanovi iznenadili na maloj maturi! FOTO

Jedan od trenutno najpopularnijih tinejdžera u regionu Sergej Pajić pre nekoliko dana je imao malu maturu. On je završio Osnovnu školu „Aleksa Šantić“ u Banjoj Luci, a očekivano, zaršnica osnovnog obrazovanja za Sergeja i njegove vršnjake organizovana je u jednom restoranu u ovom gradu u Republici Srpskoj. Sergeju je na maturi pratilja bila Milana Vuković, a samo osnovno obrazovanje je završio odličnim prosekom.

Sergej nam je rekao da je ponosan što mu je razredni bio profesor Vlade Rudić, poznatiji kao Rudi, koga on smatra najboljim čovekom u celoj školi koju je pohađao.

Osim članova porodice, Sergeja je na malu maturu ispratio i muzički producent „Pinkovih zvezdica“ i njegov saradnik Nemanja Mihajlović.

Interesantno je da su mnogi Pajićevi fanovi saznali da ovo slavlje i mnogi su došli da proprate kako Sergej izgleda na maturi, a naravno nije izostalo ni fotografije. Čak je fotografisanje sa fanovima duže trajalo od fotografisanja da vršnjacima iz razreda.

Kako nam je Sergej otkrio, svoje obrazovanje će nastaviti u Beogradu. Njemu je plan da upiše Srednju muzičku školu „Kosta Manojlović“.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x