Kuma iskreno: Ovo sa Đeksonom mi se ne dopada!

Najbolja drugarica Andrijane Radonjić i njena kuma Ivana Simić ekskluzivno za portal nemazabranjenih.rs prokomentarisala je kako se Pinkova zvezda predstavila u rijalitiju „Zadruga“.

– U početku sam pratila redovno i stvarno sam presrećna što se pokazala baš onakvom kakva jeste i u spoljnom svetu – vaspitana, vredna i dobra cura. I sviđa mi se što je ljudi napolju baš cene i hvale – rekla je Ivana za naš portal. 

Kako komentarišeš njenu ljubavnu priču koju Andrijana ima sa Đeksonom?

– Ovo sa Đeksonom mi se ne dopada, najiskrenije. On nije dečko za nju u svakom smislu. Ali opet, predugo je tamo, razumem da joj nedostaje i malo nežnosti i ljubavi. Čudno mi je da je baš njega odabrala, nije mi ni na kraj pameti bilo da bi ona sa njim nešto imala. I žao mi je što je toliko osuđeno to u javnosti. Ona nije udata, ništa loše nije uradila da bi se tolika prašina oko te veze digla. S njene strane je to iskreno, 100 posto. A za njega mislim da on želi samo da “pljasne”, pa ne verujem da će još dugo izdržati sa njom jer sam sigurna da ona to sebi neće dozvoliti u tim okolnostima.

Proteklih dana se spekuliše da postoje neke simpatije između Lune Đogani i Đekson. Misliš li da bi on mogao da prevari Andrijanu sa Lunom?

– Za mogućnost za Lunu prvi put čujem. Nisam pratila nekoliko dana. Opet kažem sa njim je sve moguće. On sebi traži zanimaciju tamo. Još su mu sve te devojke tamo digle cenu i može mu se.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x