Bojan Tomović se oglasio nakon pretnji: Nekim ljudima su isprani mozgovi! VIDEO

Folk pevač Bojan Tomović je izazvao gnev kod pojedinih gledalaca rijalitija „Zadruga“ zbog toga što je javno pružio podršku Luni Đogani.

Proteklih dana njemu pristižu čak i pretnje i kletve, a on se obratio svima video porukom koju možete da pogledate ispod.

Previous Article
Next Article

5 Replies to “Bojan Tomović se oglasio nakon pretnji: Nekim ljudima su isprani mozgovi! VIDEO”

  1. Milos

    Bojane koliko te je Anabela/Razija platila da joj branis cerku, ili mozda te Gagi castio vasim omiljenim porukom jer vidi ti se po pogledu da si na necemu, hahaaaa

  2. sanja

    Gospode Boze , kako je orounuo ovaj Bojan, izgleda sav naduven od alkohola,koji mu je izgleda i mozak popio cim ovako razmislja.Ne mogu da verujem da sam ga kao klinka gotivila…Dabogda mu se cerki i sestri desila Luna!

  3. Osoba x

    Bojan Tomovic nasao nesto da prica o mozgu, a njegov je mozak sprzen od alkohola, pa secam se u farmi je non stop bio pijan i na kraju su ga diskvalifikovali zbog agresivnog ponasanja, isti je ko Gagi zato i brani Lunu

  4. Ivana NS

    Svaka cast Bojane, drago mi je sto sve vise ljudi vidi kakav je manipulator Kija a i Sloba i da je u stvari tamo Luna jedina iskrena i zato Luna do pobede.Luna, Luna, Luna , Luna, Luna!!!!!!!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x