Miroslav Žikić izreklamirao svoje mišiće na bazenu u Berlinu! FOTO

Naš top model i fitnes trener Miroslav Žikić pre nekoliko dana je svoje mišiće pokazao i na otvorenom bazenu „Haubentaucher“ u Berlinu.

On je dokazao da je u odličnoj formi, a u to su imali prilike da se uvere i njegovi pratioci na društvenim mrežama gde je podelio nekolicinu fotografija.
Inače, u intervjuu za portal nemazabranjenih.rs, Miroslav je nedavno otkrio tajnu svog izgleda, odnosno koliko trenira i kakav ima režim ishrane.

Ishrana je najvažnija što se tiče zdravog načina života, a samim tim ukoliko se vodi računa o ishrani tj. jede zdrava hrana, ona je automatski propraćena lepim izgledom, estetikom. Zdrava hrana se bazira isključivo na proteinima, ugljenim hidratima i dobrim mastima. Slatkiši su najgora moguća stvar u ishrani, ništa dobro nema u njima sem da su najveći neprijatelji našeg zdravlja, tačnije prosti šećeri su glavni uzroci raznih oboljenja, zato ih se treba maksimalno kloniti. Masti su i te kako bitne u zdravoj ishrani. Mnoge zablude kruže u vezi toga tako da svakako treba konzumirati maslinovo ulje, riblje ulje, laneno ulje, životinjska mast (slanina) i drugo – rekao je Miroslav tada za naš portal. 

Taj intervju možete da pročitate u posebnom linku ispod…

https://nemazabranjenih.rs/2018/01/20/miroslav-zikic-27-meseci-nisam-okusio-slatkise-sve-se-moze-kad-se-hoce/

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x