Miki: Nadežda me je razočarala, sa njom neću biti ako se vratim u Zadrugu!

Na pitanje voditelja Ognjena Nestorovića u emisiji „Premijera vikend specijal“ da li će biti sa Nadeždom Biljić, kada se završi rijaliti „Zadruga“, Miki Đuričić je odgovorio da neće.

On je naveo da čak i ako se on vrati u rijaliti da ni tamo više neće biti sa njom jer ga je ona razočarala. On je rekao i da su mu slali slike kako se Nadežda grlila sa Banetom Čolakom nakon njegovog izlaska, iako se on još nije ni ohladio.

Previous Article
Next Article

2 Replies to “Miki: Nadežda me je razočarala, sa njom neću biti ako se vratim u Zadrugu!”

  1. Nickname

    Nadezda je alkos, i to teski! Ona nema pojma gde se nalazi, na sad, ni uopste! Mnogo mi je zao, nije los covek, naivna je, a peva kao andjeo! Steta- mogla je da uspe. Miki je bio samo slucajni izbor, nema tu emocija!

  2. Cile

    Nadezda je pokazala najgore u sebi sto ima, ici od ruke do ruke nekih zadrugara za malo paznje je dno dna a ovaj idijot od civeka ne zasluzuje da se ikada vise pojavi na TV-u. Moralni otpad koji svo vreme ima podrsku produkcije u ako se vrati onfa svi diskvalifikovani ucesnici do sada treba da tuze PINK i naplate a ne jos i oni da placaju.. Olos najgore vrste Miki.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x