Folk pevač tvrdi: Favorizuju Kiju, Luna do pobede!

Folk pevač i bivši učesnik rijalitija „Farma“ Bojan Tomović javno je podržao Lunu Đogani, koja se trenutno takmiči u rijalitiju „Zadruga“.

– Miki je najviše i izašao zbog toga jer je video koliko favorizuju Kiju. Luna do pobede u inat lažnim moralistima! – poručio je Tomović ispod jedne vesti na stranici našeg portala na „Facebook“.

Previous Article
Next Article

4 Replies to “Folk pevač tvrdi: Favorizuju Kiju, Luna do pobede!”

  1. Sandra

    Ja neznam ko normalan moze da podrzava Lunu, tako da ovaj Bojan Tomovic verovatno i nije normalan,mora da je prolupao od alkohola

  2. Nickname

    Sta prica ovaj covek? Ako postoji osloba koja je imala povlastice i bila favorizovana – to je Luna! Koji rijaliti gleda Bojan Tomovic?

  3. Gordana

    U pravu je Bojan ko je Kija najnemoralnija zena a i njen muz buzdovan zbog svaleracija nidu ni imali dve godine sex. On se na silu ozenio jer u Abu Dabiu ne bi mogla da radi i dobije stan ako nije u braku. Zato ga je vodila na putovanja jer ne bi zaradila da je nije ozenio. Sad ce mu biti menadzka ima da rmbaci dok ona bude menadzerisala oni su dno dna institucije braka. Sad

  4. Mira

    Pa ovaj Bojan i nije normalan, secam se da su ga sa farme diskvalifikovali zbog agresivnog ponasanja i to samo posle 10ak dana,a bas na toj Farmi sa Tomovicem bila je i Anabela.Pametnome dosta.

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x