Bojan otkrio: Dobijam pretnje i kletve zato što sam podržao Lunu!

Folk pevač i bivši učesnik rijalitija „Farma“ Bojan Tomović je javno podržao Lunu Đogani. To se izleda nije dopalo fanovima nekih drugih učesnika rijalitija „Zadruge“. Pre svih, fanovima Kristine Kije Kockar.

– Vec sam dobio najstrašnije uvrede, pretnje, čak i kletve. Ne mogu da verujem kakvih fanatika ima, a Lunu podržavam pre svega jer je iskrenija od većine tamo, a i zato što nju napadaju lažni moralisti i licemeri koji osuđuju što se zaljubila u oženjenog čoveka i proklinju je, kao stići će je karma. Pa zar nije ta karma onda stigla Kiju jer koliko znam (iz medija) Kiju je majka dobila sa oženjenjim čovekom. Uz to, ja verujem da Kiji sigurno nije bilo lako, ali Luna nije puškom naterala Slobu da bude sa njom, za sve je potrebno dvoje, mada se i Kija brzo snašla sa Andrijom, to je sama priznala, tako da nemojte više praviti žrtve od nekoga ko to nije. Dosta više sa lažnim moralom i osuđivanjem, jer najlakše je tuđim kur*em koprive mlatiti – poručio je Tomović.

Previous Article
Next Article

7 Replies to “Bojan otkrio: Dobijam pretnje i kletve zato što sam podržao Lunu!”

  1. Vesna

    Rece Bojan Tomovic koji je diskvalifikovan sa Farme zbog agresivnog ponasanja i to posle samo 10ak dana.Inace,bas na toj farmi bila je i Anabela.Pametnome dovoljno.

  2. Joxy

    Boan Tomovic ima bipolarni poremecaj, sam je to u Farmi priznao, to je ozbiljan psihicki problem tako da njemu nije za zameriti kad ovako lupeta

  3. Ivana NS

    Ma da kako da ne, sad svi koji podrze Lunu su poremeceni al zato su kijini sve sami intelektualci i elita, hahaaaa.Bojan Tomovic je cool lik i uvek je imao dobre pesme, kao klinka sam ga obozavala a i dan danas se slusaju njegovi stari hitove Nisam te zaboravio, Na distanci, S prijateljima na sto, a iskreno sad ga jos vise gotivim jer je Luna i moj favorit za pobedu

  4. Ana

    Bravo Bojane, komentar je 100 posto na mestu i drago mi je da sto vise ljudi vide koliki je manipulator kija.Luna do pobede!

  5. Suzana

    Bojane svaka čast na istrajnosti!Ne daj da te lome pretnjama ostani svoj.A svi ti lažni moralisti zaboravljaju „pranje veša“ Kije sa Filipom u kupatilu,pa kako je brzopotezno Kija smotala Andriju,kako Sloba i Kija 2 godine nisu bili intimni,pa njen boravak u Dubaiju dok je Sloba bio sam u Bg…da ne nabrajam.Istina da je Kija fizički lepa žena onako sitne građe i malecna ali kako se kaže da otrov najjači se pakuje u male bočice…takva je i Kija.Otrov žena.A kaže se ko o čemu k…a o poštenju.Tako da stop lažnim moralistima.Nisam ni na čijoj strani ali kod Lune nema laži niti prevare devojka je najiskrenija pored Mikija i Tanje Goce Džehverović i Viktorije…Na Kijine afere se zaboravlja da bi Luna bila na stubu srama.Sramota….

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x