Vesna Rivas objavila dokaz: Da li vi znate srpski? FOTO

Produkcija rijalitija „Parovi“ je osudila to što je Vesna Rivas pre dva dana prozvala produkciju zbog toga što odbijaju da joj isplate honorare za učešće u ovom šouu.

Saopštenje „Happy televizije“ vam prenosimo u celosti:

Pošto je na društvenim mrežama podelila sa svojim prijateljima, da je produkcija Hepi televizije ne želi više u rijalitiju, učesnica „Parova“ priznala i da je ostala bez honorara

PA, VESNA, PRETERALA SI!

Mada je mesecima unazad pokušala da u rijalitiju „Parovi“, igra neku svoju igru, mimo pravila kuće sa kojom sarađuje godinama unazad i od koje je, kako je sama više puta u programu ponovila – zarađuje po 20.000 evra, Vesna Rivas je otišla korak dalje i samovoljno izašla iz šou programa.

Time je, kako članovi ugovora nalažu, ostala bez do tada zarađenog honorara, a uprkos tome, što je danima pozivala članove produkcije da se vrati, čelnici kuće na to nisu pristali.

Većina gledalaca je pdoržala ovu odluku produkcije,jer je Vesna Rivas stvarno preterala i sve rijaliti sukobe pripisivala kući, u koju se treću godinu zaredom vraća.

Podsećamo, Vesna Rivas je često u programu govorila loše o voditeljkama rijalitija, odbijala da jede hranu sa drugim učesnicima, te je zahtevala da se njoj posebno dostavlja sir, surutka, ajvar, čvarci, itd. Produkcija joj je, kao i ostalim takmičarima, izlazila u susret, dok Vesna nije počela da poručuje gomile hrane i ostavlja ih u koferu sa garderobom, gde je i jela.

Tada je produkcija rekla – dosta! Jer, hrana ne može da se skladišti pored cipela i veša koji su učesnici odložili za pranje.“
Danas se oglasila sama Vesna. Osim što je odgovorila na prozivke produkcije, ona je objavila i lekarski nalaz u kojem stoji da ona mora da bude na kućnom lečenju.

– 14 maj, jutro, 03h, ParoPobegulja odlazi iz Kampa. Čekala je celu noć izbacivanja da joj Bojana saopšti da se vraća u Vilu nakon 48 sati bez hrane, lekova, neoprana, sa temperaturom i drhtajem od studi. Ali ne, osim podsmeha, druge odluke nije bilo. Ne beži, normalnim hodom, jer poznaje teren, odlazi put svoje kuće. Ceo dan je preležala, pozvala sutradan prvu kliniku, i obavila prve preglede, kod pulmologa, zbog bolova u grudima i levoj dojci i ORL, zbog groznih bolova u grlu. A onda su je uputili i dalje, kod endokrinologa i interniste, zbog gušenja i uvećane štitne žlezde. Vađenje krvi za sve i sva, urina itd. Doktori rekli, obavezno mirovanje u kućnim steril. uslovima. Šalje izveštaj Gigantu, ovaj dole, ali on izgleda ne zna srpski jezik, i misli da je to molba da se ParoPobegulja vrati u Rijaliti. Da li Vi znate srpski? – poručila je Vesna.
Pogledajte pomenuti lekarski izveštaj…
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x