Izgleda kao svetska zvezda, ali… Zašto Teodora Tara strahuje?

Neko ko je osvojio i simpatije žirija i gledalaca u šouu „Pinkove zvezdice“ je svakako Teodora Tara Stojanović. Za nju komentarišu da zvuči, ali i da izgleda kao svetska zvezda. Na društvenim mrežama, ona konstantno dobija komplimente na izdanja u kojima se pojavljuje u sceni i za kratko vreme je postala tinejdž-zvezda.

U razgovoru sa njenom mamom Tanjom Stojanović, saznali smo ko je zaslužan za to što njena naslednica svaki put oduševljava ne samo glasom već i modnim kombinacijama.

– Svaki Tarin stajling prati pesmu koju ona izvodi. Čak nam to malo zadaje i glavobolju pored samih pesama koje će da peva. Tara inače sama ima smisla za modu i tačno zna kako treba da izgleda na sceni. Ima veliku pomoć svoje sestre, koja kao i Tara, ima dva imena. Isidora Sara Stojanović je likovni tehničar i ona je umetnička duša i njene ideje često pomognu Tari da odluči kako da se obuče za „Pinkove zvezdice“ – otkrila je Tatjana Stojanović za nemazabranjenih.rs.

Pošto često članovi žirija ističu da Tara izgleda kao svetska zvezda, upitali smo njenu mamu da li je to za njih veliki kompliment ili možda veliki teret i odgovornost.

– To je veliki kompliment pre svega. Velika je čast kada žiri tako prokomentariše njene nastupe. Međutim, priznajemo da ona često strahuje kada bira pesme da li će se numere koje ona peva svideti gledaocima. Često zna da kaže: „Ko će to da sluša?“ Ljudima privuče pažnju čim osete malo folka, a ona nikada neće moći da peva folk. Tako barem sada tvrdi. Pitanje je koliko će pop muzika koju ona peva nekoga zanimati i ona je nekada jako skeptična – otkrila nam je Tarina mama.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x