Oglasila se Ana i ispričala nam svoje loše iskustvo sa Happy!

Vesna Rivas je danas na društvenim mrežama otkrila da „Happy televizija“ odbila da joj isplati honorare za osam meseci koliko je bila u aktuelnoj sezoni „Parova“.

Nakon Vesne koja se javno oblasila, nas je kontaktirala Ana Spasojević, bivša učesnica „Parova“ kojoj produkcija ovog šoua nije isplatila sve što joj duguju.

– Isplatili su mi samo nešto sitno mesec dana po izlasku iz rijalitija. Ja sam se tamo razbolela zbog loših uslova, a nisu mi dali da izađem kada mi je narušeno moje zdravlje. Primila sam unutra 28 injekcija i živela sam kao biljka na infuziji. Tako sam se šetala po vili „Parova“ sa bronilama u rukama. I tek kada su videli da je stvarno opasno i kritično, pustili su me da izađem i tražila sam isplatu jer je lečenje skupo, a i da nije, moje su pare i tražim ono što sam zaradila, ali su mi oni samo mali deo tada isplatili – otkriva Ana za portal nemazabranjenih.rs i dodaje:

– Ostali su mi dužni još pola honorara i svaki dan me lažu. Prvo su rekli početkom aprila, pa ništa. Pa došao je april i ništa. Pa onda obećaju da će isplatiti početkom maja i opet ništa. I dalje ništa, samo izmišljaju i lažu.

Ana sada smatra da je možda bolje da je otišla u rijaliti na „Pinku“ jer tamo bi barem bila isplaćena za sve.

Previous Article
Next Article

One Reply to “Oglasila se Ana i ispričala nam svoje loše iskustvo sa Happy!”

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x