Mina i Ivana Vrbaški opljačkale Mikija, Andrijani i Đeksonu uništile krevet!

Mina Vrbaški i njena mama Ivana Vrbaški danas su na nekoliko minuta ušle na imanje u Šimanovce u sklopu zadatka „čudne pojave“, koji podrazumeva to da zadrugari moraju sve te pojave da ignorišu.

Miki Đuričić je najgore prošao zbog Mine i Ivane. Njih dve su pokupile njegove pare iz sobe za rehabilitaciju. Čak više od 4.000 dinara je Mikiju nestalo.

One su te pare podelile po imanju. I ne samo pare, već i Mikijeve cigarete. Sam Miki je otkrio da mu je nestalo više od 4.000 dinara koliko je sinoć „nakockao“.

Mina je iskoristila ovaj zadatak i da se osveti Nemanji Đeriću Đeksonu i Andrijani Radonjić. Ona je prosula deterdžente i kečap po krevetu u hotelu gde ovaj par spava.

Previous Article
Next Article

One Reply to “Mina i Ivana Vrbaški opljačkale Mikija, Andrijani i Đeksonu uništile krevet!”

  1. Nickname

    Ovo je sramota i bezobrazluk! Ne mogu da verujem da je Produkcija dozvolila ovo ponasanje! Uzimanje licnih stvari, novca i hrane nije smelo biti dozvoljeno! A, ono izivljavanje po krevetu i da ne spominjem cetkicu za zube u WC solji – sramota! Njihovo nevaspitanje me ne interesuje, ali da Produkcija cuti na sve to!?!?! Grozno, blago receno!

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x