Happy ne želi da plati Vesni Rivas honorare za Parove!

Rijaliti zvezda Vesna Rivas ostaće bez honorara za osam meseci učešća u aktuelnoj sezoni rijalitija „Parovi“. To je ova voditeljka i pevačica otkrila i na društvenim mrežama.

– Saopštenje za javnost! Danas sam imala sastanak na TV Happy u sa predstavnicima produkcije i zaključen je njihovom odlukom zato što sam samoinicijativno napustila rijaliti, Kamp. Oduzima mi se kompletan honorar ostvaren za 8 meseci mog rada i boravka u rijalitiju. To što sam bolesna napustila Kamp, nikom ništa. Nije bilo puno priče, jer… Šta reći a ne zaplakati, nakon 3 sezone, 3 god. vernosti projektu Vila Parovi… – poručila je Vesna na „Instagramu“.

Previous Article
Next Article

5 Replies to “Happy ne želi da plati Vesni Rivas honorare za Parove!”

  1. Perica

    Ovo je najgora produkcija svih rijalitija. Ponizili su ih Mirela, Miljana, Aleksandra i Vesna a Gasttozz je pobedio produkciju i sada igra svoj rijaliti.

  2. Aleksandar

    Treba Peconi sve da ih razjuri jer ne poštuju pravila koja su sami postavili,Gastozu oprostili napuštanje vile bez ikakvih posledica i to što je polomio nogu Brendovi,i umesto da zovu u parove gradske legende Marka Živića,Vladu Georgijeva i Mićka Ljubičića oni su doveli crnogorske seljačine Mladena i Marka i od njih načinili mega zvezde

  3. kod VALJEVA

    Весна је полетела много. Умислила да без ње не може ни држава а не ријалити. Требало је откачити и пре. Није она Буљави, онај је са неким ортак зато је њему све опроштено и дозвољено.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x