Andreana Čekić: Katarina je zaslužila podršku svojih kolega!

Popularna pevačica Katarina Grujić sinoć je organizovala promociju svog novog albuma pod nazivom „Jača doza mene“. Među gostima na promociji u restoranu „Topčiderac“ bila je i folk pevačica Andreana Čekić. Nju smo pitali koja joj je Katarina pesma s prvog albuma omiljena.

– Kaća se svakoj pesmi posvetila maksimalno i zato nije farsa kad kažem da su joj sve pesme fantastične. Kako je koja izlazila, ja sam rekla: „Uf, ova je još bolja od prethodne!“ Apsolutno sam sigurna da je svaka pesma s albuma hit, a to je veliki uspeh danas u vreme kada ljudi izdaju albume i prođu jedna ili dve pesme. Izdvojiću moja tri favorita, to su „Dok mirno spavaš“, „Emotivno dno“ i „Rođena za bol“ – rekla je Andreana ekskluzivno za portal nemazabranjenih.rs.
Veliki broj kolega je podržao Katarinu na promociji, pa smo pitali Andreanu zašto Katarinu toliko vole kolege, pre svega iz „Zvezda Granda“.

– Katarinu je lako voleti, jer je pravi prijatelj, iskrena je, pouzdana i veoma zanimljiva. Zaslužila je podršku svojih kolega – odgovorila je Andreana.

Čekićeva nikada nije imala problem da javno pohvali svoje kolege, pa smo proverili sa njom da li to znači da nije sujetna ili prosto svoje kolege ne doživljava kao konkurenciju.

– Lepo pitanje na koje si već sam dao odgovor. Sujeta je za neuspešne, za one koji su lenji da uzmu život u svoje ruke. Hvala Bogu što nemam te probleme. Konkurencija ne mora biti ružna reč, a nažalost se kod nas često koristi negativno. Konkurencija postoji da bismo učili jedni od drugih, nikako drugačije – smatra popularna folk pevačica.

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x