Muzički vremeplov na Savi: Anabela i Gagi prkosili oluji!

Dens grupa Funky G definitivno je među najpopularnijim dens sastavima devedesetih godina, a da su još uvek veoma traženi dokaz je i njihov nastup u poznatom beogradskom klubu. Anabela i Gagi izašli su pred dupke pun Freestyler sat vremena iza ponoći, a već prvom pesmom bukvalno su bacili prisutne u trans.

-Ovo je neponovljiva energija i slagala bih da kažem da mi ovo nije trebalo, upravo u tom energetskom smislu, rekla je Anabela neposredno pred izlazak pred publiku u kojoj se našla i nekadašnja NBA zvezda Aleksandar Saša Pavlović.

Hitovi su se nizali u nedogled, a reakcije „dizelaša“, „densera“ i svih ostalih prisutnih pobornika fenomena muzike devedesetih, horski su ih pratili.

Iako je sa početkom njhihovog nastupa počela i provala oblaka nad Beogradom, svi oni koju su bili u popularnom beogradskom klubu, složiće se da su Anabela i Gagi prkosili oluji, a ako je po reakcijama suditi, fenomenalno veče na Freestyleru moglo bi da dobije i reprizu na istom mestu.

Inače, najbolji provod utorkom u Beogradu, nastaviće se već sledeće nedelje, a dobra tradicija se neće menjat ni tokom cele letnje sezone.

Foto: Darko Radovančev/Freestyler
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x