Showroom Serbia Fashion Week sve popularniji segment Srpske nedelje mode

Tokom proteklog, jubilarnog izdanja Serbia Fashion Weeka, više od 30 000 ljudi posetilo je revije dizajnera iz preko 30 zemalja sveta, ali i Showroom koji je predstavio umetnike iz Srbije, regiona i Evrope. Showroom, kao omiljeno mesto modnih sladokusaca ove godine bio je veoma posećen, a posetioci Serbia Fashion Weeka imali su priliku da pogledaju izložene stvari, probaju ih i naravno kupe prelepe dizajnerske umetnine među kojima su bili odeća, nakit, modni dodaci i obuća. Showroom je privilegovano izložbeno mesto za dizajnere koji prikazuju svoju kolekciju na Serbia Fashion Week pisti, kreatore modnih dodataka i dizajnere kapsularnih kolekcija koje se ne prezentuju na pisti, te imaju priliku da predstave svoju kolekciju novinarima, kupcima, blogerima i stilistima.

Ovogodišnji Showroom krasile su kreacije Cristonati Couture, Gorane Rochelle, Demari, Lutkart, Marije Đorđević, Marka Popova, Rhino, brenda Highness by Dragana Đorđević, Bratscher, Jovanke Radovanović, Spes line, Arrow, Sanja V design, Leather Jada, Vault, kao i concept store-a No Sugar i Superiority.

Neke od fotografija iz foto editorijala Showrooma vam šaljemo u prilogu. Za styling se pobrinuo Bogdan Paskaš, menadžer Showrooma, a autor fotografija je Vladimir Veličković.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x