Zvezda Granda želi da se druži sa Vojketom!

– Ko kaže da na hip hop, regetom i future folk ne može da se dobije bakšiš – stoji u komentaru zvezde „Granda“ Marine Bogdanović ispod snimka koji je objavila na „Instagramu“ uz napomenu da uzima „lovu“ na njihovoj pesmi.

– Idemo svi zajedno na ručak kada Vojke izađe iz Zadruge! – dodala je pevačica uz ovu objavu na pomenutoj mreži.

Nas je zanimalo koliko su Marina i Vojke bliski i otkad se znaju, pa smo je kontaktirali.

– Vojke i ja, kao i Marko iz Đanska i Gazda Paja se poznajemo već nekoliko godina. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice još pre nego što sam počela profesionalno da se bavim javnim poslom i ovom vrstom muzike. Pevala sam im neke demo snimke u to vreme i između ostalog tu je bila i pesma „Kreni odmah“, koja mi se baš dopala, ali s obzirom na to da tada nisam imala afinitete da snimam pesme, sve je ostalo na našem drugarstvu i tim demo snimcima. Nekoliko godina kasnije, kada sam ušla u finale takmičenja „Zvezde Granda“ i kada je trebalo da snimim pesmu, ja sam se setiha njih i te davno otpevane pesme i poželela da baš ta pesma bude ujedno i moja prva. Nadala sam se da je u međuvremenu nisu nikome drugom dali i tako je i bilo. Pesma me je sačekala i verujem da je meni bila suđena od prvog dana, a da ja toga nisam bila ni svesna – rekla je Marina za portal nemazabranjenih.rs.

Pošto je Vojke sada u vezi sa Sarom Reljić, upitali smo Marinu da li ona misli da će mu Sara dozvoliti da se druži sa njom i šta uopšte misli o Sari.

– Saru ne poznajem lično, ali bih rekla da je savremena devojka, druželjubljiva, tako da mislim da ona zajedno sa nama može da se viđa, sarađuje i druži. Pa možda svi zajedno napravimo nešto novo i spektakularno, a ako ništa drugo, idemo svi zajedno na ručak – odgovorila je Marina. 

Previous Article
Next Article

One Reply to “Zvezda Granda želi da se druži sa Vojketom!”

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x