EKSKLUZIVNO… Jadranka progovorila o incidentu u Zadruzi!

Popularna pevačica Jadranka Barjaktarović je sinoć bila gošća na žurki u rijalitiju „Zadruga“. Bora Santana je pred kraj žurke napravio incident kod bine, a reagovalo je i obezbeđenje. U izjavi za portal nemazabranjenih.rs ona otkriva kako je njoj izgledala ta sporna situacija.

– Ja sam primetila da se on nešto naljutio. Hteo je da peva i da se popne na binu, a obezbeđenje nije htelo da dozvoli da se svi penju. Prosto je obezbeđenje moralo da kontroliše situaciju i držalo je distancu kako se zadrugari ne bi penjali na binu kako ko hoće. Nastao bi haos. Verovatno je Bora malo više popio pa nije reagovao na pravi način. U svakom slučaju, želim da pohvali obezbeđenje koje je profesionalno radilo svoj posao tokom cele žurke – rekla je Jadranka za naš portal.

Da li je neko ostavio poseban utisak na tebe?

– Ako bih morala nekog da izdvojim, to je onda Lepi Mića. On zato što nas je podržao na žurki i znam da me poštuje od ranije kako radim i kako pevam. Ostali uglavnom svi su bili pozitivni i srdačno su nas pozdravili. Malo je bilo prohladno i nudili su mi stvari da se obučem. Sloba se pokazao kao brižan, on je sve vreme gledao da li nam nešto treba. Meni je nudio Luninu jaknu da se obučen da se ne smrzavam, ali nisam htela da oblačim tuđe stvari jer mi je jakna ostala u režiji. I Anđelo i drugi su hteli da mi donesu nešto da obučem i stvarno im hvala što su bili prijatni prema meni.

Interesantno je da Teodora Džehverović na prošloj žurki kada je Jadranka pevala nije pozdravila sa njom, a ovog puta su njih dve imale drugačiji odnos.

– Teodora i ja se nismo ni znale ni ranije da bismo imale neki problem. Prošli put je tako ispalo ona se sa mnom nije pozdravila, a sada mi je prišla i obradovala mi se. Možda joj je prošli put samo bilo neprijatno ili je nešto drugo u pitanju, ali nas dve nismo u sukobu i nema razloga da budemo.

Jadranka je za naš portal otkrila da je ovog puta izostao njen pozdrav sa Macom.

– Prošli put kada sam bila na žurki nismo dozvolili Maci da peva i ona je to zapamtila. Nije se sa mnom pozdravila, ali je to meni nebitno. Par puta je pokušala da šapne nešto muzičarima, pokušala je nešto piše u vazduhu, ali je nismo razumeli. Ne znamo šta je htela.

Pevačica je otkrila da su muzičari komentarisali Nadeždu Biljić.

– Iznenadila ih je Nadežda. Muzičari su komentarisali da ona jako dobro izgleda kada se sredi. Jako ih je iznenadila kako izgleda.

Jadranku smo zamolili i da nam prokomentariše čuveni trougao Sloba Radanović, Luna Đogani i Kristina Kockar.

– Ništa ja to ne razumem. Ne mogu da shvatim da li je to nešto rijaliti igra, da li je to zaista tako.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x