Kija ponovo pored Slobe, hoće i da slavi godišnjicu braka!

Dva dana ga voli, pa ga dva dana mrzi… Danas je Kristina Kockar ponovo prilazila Slobi Radanoviću, koji je bio nervozan nakon svađe sa Lunom Đogani.

Ona mu je prišla i njih dvoje su bez problema pričali kao da je između nema nikakvih problema. Interesantno je čak da je Kija izrazila i želju da proslavi godišnjicu braka sa Slobom 14. maja, a na trpezi za slavlje želi bečke šnicle i karađorđevu.

Previous Article
Next Article

4 Replies to “Kija ponovo pored Slobe, hoće i da slavi godišnjicu braka!”

  1. nada

    BOŽE KAKVA BEDAOD KIJE, HOĆE DA SLAVI GODIŠNJICU BRAKA, NEPUNU GODINU, A MUŽ JOK 8 PUNIH MESECI 24 SATA SPAVA I TRUSKA SE U KREVETU SA DRUGOM. KIJI TO NE SMETA, GDE JOJ JE DOSTOJANSTVO I URODJENI OSEĆAJ SRAMOTE.FUJ.

  2. Bilja

    Tako je Kija. Imas svo pravo da slavis godisnjicu. Pokazi sta je srpskaa zena u stanju da oprosti svom izabraniku. Divim se tvojoj snazi i zelji❤ volela bi da te upoznam i licno

  3. Ana

    Da u pravu si Biljo, srpska zena….Oprastaj sve pa makar i gledala muza kako te vara jer ti ne verujes svojim ocima nego njegovim, neka te tuce to je srpska zena cutace, neka te vredja i ponizava to je srpska zena cutace? Da li bi ti Biljo sve ovo trpela i znas nemoj mi onu srpsku trpela bih zbog dece…Gde je srpskoj zeni snaga da krene dalje i ostavi sve iza sebe jer ima svoje dostojanstvo, svoju licnost i postuje sebe? Gde je srpskoj zeni snaga da se izbori za svoju decu sama bez ovakvih olosa, cast naravno izuzecima, jer nisu svi muskarci isti…… ? Molim te ako ne znas i nemas sta pametno da kazes bolje cuti i i dalje budi srpska zena koja trpi sve. Kija bi trebala da brani svoje dostojanstvo i da ne dozvoljava ni da joj se priblizi, neka place,razbija, udara glavom u zid, ali da gospodin ne vidi, i da se okrene decku koga navodno voli . I da se razumemo nebitno je da li je srpska ili neka druga zena , jer zena je zena, bilo koje nacionalnosti.
    P.S. I ja sam srpska zena da se razumemo ali sa stavom, snagom, dostojanstvom , borac sam . Plakala sam , udarala glavom o zid, da niko ne vidi i isla sa osmehom na licu u bas ,na zalost slicnoj situaciji. Ali nisam oprostila , iako sam mogla , i sada nema srecnije zene od mene…….

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x