Miljana: Imaš Slobicu i Lunicu pa se sa njima raspravljaj, meni nećeš doći u kuću…

Nova svađa u „Zadruzi“. Ovog puta između Miljane Kulić i Mlana Miloševića.

– Ti meni sad kažeš da treba da se plašim Boga. Šta ti radiš? Da li se okrećeš ispred zgrade? Da li ideš maskiran ulicom? Ti si polupismeni novinar. Ja se izvinjavam svim novinarima jer on kaže da je najpopularniji. Za vas ovde, rijaliti kloširijadu, ja sam zvezda sa pedigreom. Dupljak, ulizica, lažov.  – rekla je Miljana.

– Moja najveća greška je što sam ušao ovde da sedim sa takvima kao što si ti. Tebi su bitni drugi, nisi bitna sama sebi. Ja se samo Boga plašim jer me je kaznio u detinjstvu – odgovorio joj je Milan.

– Novinari se stide tebe. Zašto ti nisu poslali tortu – rekla je Miljana.

– Zato što sam ološ. Ti si pokazala da si najpametnija i najiskernija. Zato sam ja najpoznatiji novinar jer sedim ovde sa tobom. To mi je bila uvek želja da budem drug Miljane Kulić. Ološ sam zato što čuvam tvoje tajne? Što se plašiš za svoju bebu ako si iskrena – rekao je Milošević.

– Sa mnom ne možeš da se raspravljaš jer sam mnogo pametnija. Imaš Slobicu, Lunicu pa se sa njima raspravljaj. Ti meni nećeš doći u kuću, da mi sediš tamo, jedeš, piješ i posle pišeš sve i svašta – dobacila je Miljana.

https://youtu.be/fGmwDhcqzbw

https://www.youtube.com/watch?v=QGE8XsfqD2c

Izvor: Pink.rs

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x