Sava Džehverović: Goca je doživela nepravdu zbog koje je postala depresivna!

Juče u razgovoru sa Lunom Đogani, Teodora Džehverović je pomenula da je njena mama Gordana Džehverović htela da se ubije. Ova zadrugarka nije otkrila o čemu se tačno radi i zašto bi njena mama pomišljala da digne ruku na sebe, pa smo kontaktirali Savu Džehverovića, Teodorinog brata i Gocinog sina.

Ekskluzivno za portal nemazabranjenih.rs Sava Džehverović je rekao:

– Što se tiče „Zadruge“ jedva čekam da se završi i da Goca i Teodora budu sa svojom porodicom. Što se tiče nekih teških životnih situacija. Moja mama je imala jednu tešku fazu. Ona je deset godina čuvala svoju šlogiranu mamu, a moju baku. Posle toga izdale su je sestre. Okrenule su joj leđa i ona je to jako teško podnosila. Doživela je veliku nepravdu zbog čega je bila jako depresivna. Dodatno su je dotukla suđenja koja je posle imala. Jedina svetla tačka u periodima kada joj je bilo teško bili smo Teodora i ja.

A da li je Goca nekada zbog nekih ljubavnih problema htela da se ubije?

– Ne razumem u kom kontekstu je i sama Teodora pomenula da je moja mama želela da se ubije, ali zbog ljubavnih problema ona sigurno ne bi dizala ruku na sebe. I inače ne bi. Ona je jaka žena i sa svakim problemom se hrabro borila.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x