On brani Lunu: Lažni moralisti je napadaju kao da je ona serijski ubica!

Luna Đogani je zbog svoje veze sa oženjenim Slobom Radanovićem često na meti kritičara na društvenim mrežama. Ipak, ima i onih koji je brane. Među njima je folk pevač Bojan Tomović koji je na portalu nemazabranjenih.rs otvoreno podržao Lunu.

– Moj favorit za pobedu je Luna Đogani jer je lažni moralisti toliko napadaju i osuđuju da je to postalo jezivo. Devojka je okej, sa manama i vrlinama kao i svi mi i zaslužila je makar finansijsku odštetu za sav duševni bol zbog „finih i poštenih“, a većina njih bi isto uradila. Je*i ga, srcu se ne naređuje i realno, ona nikoga nije terala ni na šta, samo je bila iskrena i zbog toga je i ispaštala. Stop lažnim moralistima i „postenjačinama“ koji nikad ni mrava ne bi zgazili, ali zato ljude i te kako bi, poput Zlorice, „Lepog“ Miće i sličnih „visoko moralnih“ persona – naveo je Bojan u komentaru na našem portalu i dodao:

– Lunu osuđuju kao da je serijski ubica, pljuju joj čak i roditelje, familiju, užas, pustite više ljude na miru, neka se vole deca!

 

Previous Article
Next Article

6 Replies to “On brani Lunu: Lažni moralisti je napadaju kao da je ona serijski ubica!”

  1. ZR

    Bojan Tomovic je Anabelin prijatelj sa Farme, nije ni cudo sto brani Zlunu, jer su slicni.Bojan je sa iste te farme bio diskvalifikovan jer fizicki napao Zoricu Markovic.

  2. Vanja

    Rece Bojan Tomovic leceni alkos i ostade ziv,mora da je i on Gagijev i Razijin drugar cim brani lunjaru.Ja ne mogu da verujem da iko normalan moze da podrzava takvo zlo kakva je doticna.

  3. Irena

    Pa ovaj Bojan i nije normalan,secam se u farmi se ponasao kao psiho,zato su ga i diskvalifikovali,a po meni je i Luna prilicno poremecena,zato je Tomovic i brani,poklopile im se dijagnoze,slican se slicnom raduje,a i koliko se secam Anabela i Bojan su bili u istoj Farmi,tako da verovatno brani zlunu i zbog toga

  4. Realna

    Bravo Bojane,konacno glas razuma i da neko realno sagleda situaciju a ona je sledeca: Luna je zaista,kako kaze Tomovic,samo previse iskrena zato i ispasta i stavljena je na „stub srama“ ,Sloba slicno kao Luna,nije on los covek,naprotiv, ali pored onakve manipulatorke,histericne kije ne moze ni rec da progovori u svoju odbranu.Svaka mu cast kako je izdrzao sa njom 5 godina.Sve u svemu,Luna no 1 ,Miki 2, Teodora 3, Sloba 4, Sara 5…

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x