NERVNI SLOM! Luna plakala i histerisala: Mama zašto si me pustila u Zadrugu! VIDEO

Luna Đogani i Sloba Radanović su napustili večeras Belu kući tokom pitanja novinara. Luna je naročito emotivno reagovala zbog neprijatnih pitanja. Ona je bukvalno doživela nervni slom i plakala je i histerisala, a Sloba je pokušao da je uteši.

Pogledajte kako je to izgledalo…

Previous Article
Next Article

5 Replies to “NERVNI SLOM! Luna plakala i histerisala: Mama zašto si me pustila u Zadrugu! VIDEO”

  1. nada

    ,Novinari, bez analize ličnosti često donose zaključke. Najveći psihički udar trpi Luna od novinara, Zorice, Miljane Miće, Saške … Niko ne pita Kiju zašto se tajno venčala sa Slobom opštinski ,Sloba22god, Kija starija. Kako je Kija tako brzo stvorila intimu sa Andrijomda već priča o blizancima sa njim u stomaku, PITANJE KIJI , koje je to njeno i Andrijino tajno mesto u Beogradu gde će je on čekati, ima još bezbroj pitanja kiji

  2. Nickname

    Ovo je ozbiljan slucaj za lecenje! Udaranje nogama, histericna vika i plac bez suza, dozivanje majke i kukanje – i ja sam necije dete – do svaljivanja krivice na druge … to je ozbiljan kompleks prema majci! Ovo dete treba da izvedete napolje i nadjete joj strucnjaka na duze vreme! Ili, su popularnost i mediji vazniji? Sve sto je pokazala Luna je toliko lose, da bi trebalo zaboraviti da je, uopste, bilo!
    A, Nada ponovo da procita ili saslusa sta je Kija govorila, jer je sve pogresno shvatila, pa samim tim, nalupala budaslastine u komentaru.

  3. Jasna

    Kada cemo vec jednom stvari da nazovemo pravim imenom i da ih postavimo na pravo mesto?!
    Luna devojka od dvadesetidve godine ima ponasanje razmazenog deteta od tri-cetri godine, koje se bacaka po podu jer time misli da ce nesto postici,…urlikanjem i dozivanjem majke?!?
    Histerisanjem i losom glumom pokusava nas gledaoce da izmanipulise!! Dali stvarno misli da smo mi (gledaoci) veverice, a ona toliko dobra u ovom „poslu“ i da joj ove manipulacije i dalje prolaze?!
    Eto ti Slobodane, trazio si dobio si, ovakvu ces je gledati ubuduce svaki dan!!

  4. Gregor

    Ja nisam doktor, ALI malo mi je nelogicno da neko dozivljava nervni slom 3-4 puta nedeljno?????

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x