DA LI JE OVO GAGIJEV GLAS? Gledalac se uključio u program i uznemirio mnoge! VIDEO

Jedan gledalac se večeras uključio u program rijalitija „Zadruga“ i tom prilikom je žestoko napao Mariju Kulić, mamu Miljane Kulić.

Međutim, boja glasa i dikcija mnogima je zaparala uši i pomislili su da je s druge strane zapravo Gagi Đogani, otac Lune Đogani.

Pogledajte snimak…

Previous Article
Next Article

3 Replies to “DA LI JE OVO GAGIJEV GLAS? Gledalac se uključio u program i uznemirio mnoge! VIDEO”

  1. Nickname

    Nista me vise od njih ne iznenaduje. Da neko ne preza od nicega da bi favorizovao svoje dete koje, realno, nema kvaliteta, sem u nekim stvarima u kojima se vidi da se vezbalo poprilicno. Sve ce oni uraditi da pokazu naciji kako svi mrze Djoganijeve, Lunu i Anabelu. Pljuvace po Kiji da bi opravdali javno ovo sto rade njen muz i njegova ljubavnica. Anabela ima i pomoc novinara, a i javnih licnosti koje prenose poruke, sto nije fer prema drugima. Sloba se zenio, cak dva puta – a bio je, kao, nesrecan! Nema para, a ni zgodan ni lep bas nije. Uporno nam pokusavaju objasniti da je to ljubav i da je Luna mlada i da je sve to normalna pojava. Setili se da je podrze, na sve nacine, bas sada. Forsiraju zabranjenu ljubav i predstavljaju se svi kao zrtve. Svakoga ko je bolji ili ne podrzava tu bolestinu – napadace i pljuvace, pa i bez osnova i mere. Nista njima novo, ni sramno, ni neposteno nije!

  2. joks

    djaba djogajevi narod nemozete prevariti,jer je ta vasa bajna kcerka sama sebe dovela do ruba ambisa,sa svojim glupim,primitivnim,nekulturnim,nedoraslim i nemoralnim ponasanjem sve stavila na tacnu da smo sve videli ,djaba se sada perete,vas i vasu kcerku nemoze oprati ni dunav ni sava.najbolje bi vam bilo da prestanete da branite ono sto se odbraniti nemoze,i da prestanete da nam prodajete tu demagogiju da je vase dete MLADO I NEISKUSNO.vasa cerka,, ako bude posteno glasanje pobediti nece,jer se zgadila ljudima sa svojim ponasanjem i preseravanjem(mislim da se i balvanu zgadila),a pobediti ce onaj koga narod prepozna da je iskren i dobar covek.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x