Rialda tvrdi: Ne zavidim Slobi, Luni i Kiji!

Atraktivna pevačica Rialda je imala ponudu da učestvuje u aktuelnoj sezoni rijalitija „Zadruga“. Međutim, ona je tu ponudu odbila. Za portal nemazabranjenih.rs ona otkriva zašto nije pristala da uđe na imanje u Šimanovce, odnosno u tenutno najpopularniji šou na ovim prostorima:

– Prosto, ja nisam osećala da bih se ja snašla u tome. Ne bih da osudim ničije metode rada i uspeha, svi se mi borimo na svoj način. Estrada je džungla, treba dosta zasukati rukave da bi se ti izborio za svoje mesto. Da sam mlađa možda bih i pristala bez razmišljanja da uđem u rijaliti i da steknem tu neku instant-slavu, ali sada sam zrelija. Ja sam neko ko ozbiljno shvata svoj posao. Smatram za sebe da sam ozbiljna poslovna žena, umetnik, ja sebe za nekoliko godina vidim na svom solističkom koncertu, a smatram da u rijalitiju dobiješ neku etiketu koja ti ne odaje neku ozbiljnost. Možda ja grešim, ali ja mislim da se ne bih snašla u tom prostoru.

A kada vidiš sve novine i sve portale i svuda su tema Sloba, Luna i Kija, da li pomisliš nekada što nisi ušla u rijaliti pa i ti da dobiješ takvu promociju? Da li im zavidiš zbog toga?

– Ne, zato što sledeću sezonu će se emitovati nova „Zadruga“ i onda će biti neki novi Sloba, Luna i Kija, kao što su bili nekada Kristijan Golubović i Stanija, kao što je bilo more tih rijaliti ljudi, kojih danas nema u medijima – rekla je Rialda za naš portal.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x