Žarkov patent oduševio i gradonačelnicu Pariza!

Bivši učesnik rijalitija „Zadruga“ Žarko Stojanović penzionisao se po pitanju učečešća u rijalitijama i posvetio se svojoj profesesiji – arhitekturi. Nedavno je on uspeo da registruje svoj prvi patent, a upravo ovaj njegov projekat oduševio je čak i gradonačelnicu Pariza.

Naime, kako naš portal saznaje, Žarka je gradonačelnica francuske prestonice pozvala na sastanak jer je zainteresovana da upravo on sa svojim patentom doprinese uređenju ulica u jednoj od najvećih metropola u svetu.

– Nisam ni sanjao da će do ovoga doći. Taj patent je nastao potpuno slučajno. Iz dosade sam krenuo da crtim i iz svega toga stvoreno je nešto što mi je donelo veliki uspeh i presrećan sam. Ostvareni su mnogi moji snovi – rekao je Žarko za portal nemazabranjenih.rs i otkrio da je dobio poziv da svoj patent predstavi i na „Jardins“ na Sajmu za urbane inovacije.

Inače na ovom Sajmu, izlagači plaćaju i po više hiljada evra za svoje štandove, a Žarko će ovaj prostor dobiti besplatno, jer je stručna javnost u Francuskoj zainteresovana da se više upozna sa njegovim patentom.

Inače, da podsetimo, Žarko ima dve diplome. On je završio i biologiju i pejzažnu arhitekturu, a njegov patent je vezan za uređenje javnih prostora.

Previous Article
Next Article

2 Replies to “Žarkov patent oduševio i gradonačelnicu Pariza!”

  1. Jasna

    Jako pametan i kulturan momak. Njemu i nije mesto medju ljudima kao sto su Zadrugari, kada se samo setim kako su ga ismejavali, ponizavali,…
    Zarko zelim ti sve najbolje u zivotu, tako se cene i postuju mladi i uspesni ljudi.

  2. Daca

    Divan decko, pametan, pristojan, normalan. Bas mi je drago da konacno radi ono zasta se skolovao, a ne da gubi vreme i zivce sa nekim polusvetom i polupismenim primitivcima. Nadam se da ce uspeti u tom poslu kojim je krenuo da se bavi.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x