Naša lepotica Irina Đuranović i Naomi Kembel zablistale na reviji „Dolce and Gabbana“

Top model agencije „Models inc“iz Beograda Irina Đuranović rame uz rame sa Naomi Kembel, bila je zvezda večeri revije Dolce&Gabbana, koja je uprilicena u Metropolitan operi u Njujorku.


Lepotica rodom iz Podgorice, inače miljenica „Chanela“ i „Diora“ te večeri pobrala je brojne pohvale i dobre kritike kako od modnih mogula, tako i od poznatih zvanica iz svetskog džet-seta. Među onima koji su najvatrenijim aplauzom pozdravili izlazak naše devojke u novim kreacijama prestižnog brenda  bile su Ketrin Zita Džons, Džejmi Foks, Dajana Kruger i Dakota Fening.

– Bilo mi je veliko zadovoljstvo što sam pored vrhunskih top modela Naomi Kembel, Karli Klos i Džoan Smols imala priliku da ponesem najnovije modele brenda „Dolce&Gabbana“. Najsrećnija sam bila što su poznate zvanice iznele pozitivne kritike ma moj račun. Važno je da verujete u sebe, jer sam jato činila sve vreme. Zato želim da pružim podršku svim devojkama i mladićima koji će se pojaviti na finalnom kastingu izbora „Elite Model Look“ Srbija za 2018 -tu godinu, a koji će se održati 21.aprila u Novom Sadu u hotelu „Centar“, kao i 5.maja u Beogradu u hotelu „Envoj“ – rekla je Irina Đuranović, koja je svoju karijeru započela na „Elite Model Look“ izboru 2014. godine, kada se kao 16-ogodišnja devojčica plasirala u TOP 10 na Svetskom „Elite Model Look“ izboru.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x