Milan Mitrović: Miljani sam sve oprostio!

Milan Mitrović i Katarina Grujić sinoć su bili gosti na žurki u rijalitiju „Zadruga“. Ovaj popularni pevač rekao je za portal nemazabranjenih.rs da se odlično proveo na imanju u Šimanovcima.

– Bilo je fenomenalno! I zadrugari su bili odlični, lepo su nas prihvatili i bili su lepo raspoloženi, što znači da smo Kaća i ja dobro uradili posao zbog kojeg smo i pozvani da budemo na žurki – rekao je Milan za naš portal.

Mitrović je naveo da nema favorita u ovom rijalitiju i da nikoga ne bi izdvajao, a mi smo ga pitali šta misli o ljubavnim parovima u ovom šouu.

– Uvek ću podržati ljubav i to mi je nešto što je lepo. Druga stvar je ako je neko ušao u vezu zbog marketinga, za to nemam razumevanje.

Miljana Kulić je pravila problem mnogim njegovim kolegama iz „Zvezda Granda“ pa smo pitali Milana da li je on imao neko neprijatno iskustvo sa njom.

– Miljana i ja smo imali problem, ali sam ja odlučio da pređem preko svega i da joj oprostim sve. Želim joj da izgura trudnoću kako treba, a njoj i njenoj bebi želim sve najbolje.

A da li je Milan nekada razmišljao da uđe u rijaliti?

– Razmišljao sam ranije kada je još počinjao da se emituje „Veliki brat“ kod nas. Tada mi je to bilo interesantno. Međutim, vremenom sam promenio stav o svemu tome. Pre svega zato što sam svestan da ja ne bih izdržao taj pritisak. Ne bih izdržao da budem bez kontakta sa članovima svoje porodice i prijateljima i da budem toliko dugo zatvoren na jednom mestu. Ipak to nije za mene.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x