Katarina Grujić: Nisam imala nameru da provociram Teodoru!

Atraktivna pevačica Katarina Grujić sinoć je pevala na žurki u rijalitiju „Zadruga“. Među pesmama koje su se našle na njenom repertoaru bila je i numera „Hajde da zažmurimo“ Tamare Milutinović. Poznato je da je zadrugarka Teodora Džehverović u sukobu sa Tamarom i da su obe nekada bile deo grupe „Đavolice“, a primetno je bilo sinoć da Džehverovićeva da je prekinula da pleše na žurki sve dok Katarina nije završila sa pomenutom pesmom. To je nama povod da Grujićevu pitamo da li je htela da provocira Teodoru, a ona je za portal nemazabranjenih.rs rekla:

– Ne, nikako! Nije mi to bilo u planu niti sam imala nameru da provociram Teodoru. Prosto, ja volim Tamarinu pesmu „Hajde da zažmurimo“. Tamara i ja smo drugarice i čak i tu pesmu izvodim i na svojim nastupima.

A u kakvim si odnosima sa Teodorom?

– Sa Teodorom sam super. Poštujemo se kao koleginice. Ona se i obradovala kada me je videla da sam ja na žurki i srdačno me je pozdravima. Nas dve nismo u sukobu i ja stvarno ne bih želela da budem neki sudija između Teodore i Tamare. To je odnos njih dve i ja se u to ne mešam.

U jednom trenutku sinoć na žurki je pevala i Maca. Zamolili smo Katarinu da prokomentariše ovu zadrugarku.

– Maca je bila možda sinoć i najveselija. Što se tiče pevanja, ja to neću da ocenjujem, ali njoj ću svakako poželeti sve najbolje. Svako treba da iskoristi svoj trenutak i da se predstavi i da peva što bolje, a s obzirom da je Maca sinoć napravila odličnu atmosferu kada je otpevala nekoliko pesama, onda mogu da zaključim da je ona sinoć svojih pet minuta iskoristila na najbolji mogući način.

Za kraj razgovora, Katarina je priznala da ima favorita u „Zadruzi“, ali nije htela da otkriva o kome je reč. Što se tiče ljubavnih parova, ona je i sama imala ljubavnu priču u rijalitiju i tvrdi da će život posle rijalitija biti najbolji test za sve te veze jer učesnici u rijalitiju često zaborave na spoljni svet, a to se i njoj samoj dogodilo.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x