Toni Cetinski nestrpljiv do koncerta u Beogradu!

Novi album pop zvezde Tonija Cetinskog „Kao u snu“ donosi 16 pesama, a sam nam je otkrio:

Kada sam prvi puta vidio tekst pjesme „Kao u snu“, niti u jednom trenutku nisam dvojio oko naslova albuma. Snovi su najljepša stvar svakog čovjeka i postoje zato da bi se sanjali. Ovaj album i pjesma ‘Kao u snu’, su jedan od mojih ljepših snova, pa je iz tog razloga i ostao taj naziv.

Zagreb, 140414.
Trg bana Josipa Jelacica.
Koncert Tonyja Cetinskog u povodu drugog rodjendana Magente 1 Hrvatskog Telekoma.
Foto: Marko Todorov / CROPIX

Spisak autora koji stoje iza pesama na albumu je zaista impresivan, Amil Lojo, Aleksandra Milutinović, Miroslav Rus, Neno Ninčević, Željko Joksimović, Marko Vojvodić i Luka Bulić, garancija su vrhunskog muzičkog užitka.

Uz već obavljene singlove „Laku noć“, „Nemam sreće s tobom“ i naslovnu „Kao u snu“, svojevrsni bonus albuma su akustična verzija naslovne pesme, te dva poznata dueta ‘Zabluda’ sa Željkom Joksimovićem i ‘Tugo moja’ sa Jacquesom Houdekom. Od ostalih pesama posebno se ističe „Ja ne znam nikog boljeg od tebe“ legendarnog Miroslava Rusa, te „General bez činova“ Aleksandre Milutinović.

– Bila je to sudbina da Paolo i ja počnemo raditi zajedno! Obojica smo se vratili nedavno u Rovinj i htio sam nešto posebno i drukčije za svoji novi album, a Paolo je pravi majstor za to! Iznimno mi je drago da je produkcija vide ospota bila u mom rodnom kraju, te da su svi sudionici bili iz Rovinja i šire okolice!“, ističe Toni o saradnji s Paolom Gentilinijem, rediteljem i majstorom specijalnih efekata školovanim u Pragu, Londonu i Los Anđelesu, koji je ujedno bio  zadužen za celokupni vizualni koncept novoga albuma „Kao u snu“.

Zagreb, 140414.
Trg bana Josipa Jelacica.
Koncert Tonyja Cetinskog u povodu drugog rodjendana Magente 1 Hrvatskog Telekoma.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

O snimanju spota Paolo Gentilini je rekao:

– „Kao u snu“ je naziv albuma koji traži nešto posebno, čarobno i filmsko! To je upravo ono sto sam htio postići za spot „General bez činova“ a da ne izgleda kao tipičan glazbeni video. Za potrebe snimanje spota napravili smo tri različita seta, posebne kostime, te adekvatnu masku kako bi se stvorila specifična atmosfera, koja je na trenutke pomalo mračna, a u suštini romantična i bajkovita.

U novim Tonijevim pesmama, beogradska publika će imati prilike da uživa 26. i 27. aprila na njegovim koncerta u „Sava centru“.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x