Smilja: Anabela ima popularnost, decu, karijeru, a Kija samo sažaljenje naroda!

Smilja Janković ne štedi Kristinu Kockar. Novi status na društvenim mrežama posvećen je upravo ovoj učesnici „Zadruge“.

– Kujevci, zašto obezbređujete Anabelu Atijas? Jutros čitam objave. Više objava o njenoj nego o vašoj „preveraenoj“. Anabela je pre svega žena borac, majka tri deteta, fizički očuvana i prelepo izgleda u svojoj sredovečnosti, supruga atraktivnog muškarca koji brine o njoj, žena koja ima karijeru, koja ume da peva, harizmatična… Ma jednom rečju ostvarena. Sada sebi može da priušti pevačku penziju i da uživa, a to obezvređivanje se zove zavist i možete samo da joj pljunete pod prozor. I da, pročitah da posle ovoga neće imati nastupe. A što će joj? Ima muža i odraslu decu koja su tu za nju. A Kija može samo da se nada da će biti voditeljka. A za sve gore prebrojano za Anabelu može da sanja. U Kijinim godinama, Anabela je imala karijeru dugogodišnju, muža, dete, popularnost… A šta Kija ima sada? Samo sažaljenje naroda! – navela je Smilja na društvenim mrežama.

Previous Article
Next Article

3 Replies to “Smilja: Anabela ima popularnost, decu, karijeru, a Kija samo sažaljenje naroda!”

  1. Nickname

    Sta prica ova zena !?! Kod nekih nacija je normalno da se izradjaju deca do 28 godina, a kod nekih ne. U svakom slucaju, to je licni izbor i ne zasluzuje polemisanje. Samo mi je nejasno zasto o tome Smilja nasiroko prica. Nazalost, ona nema nista od zivota – ni jedne, ni druge. A, ni sazaljenje naroda, kako videsmo.

  2. dragana

    Kod nekih nacija????? Kamo sreće da sve žene radjaju do 28, naučno je dokazano da je to najbolje vreme za radjanje dece, nego će da radja u 40??? Svašta, što ne volim ovo pominjanje NACIJA. Koja glupost, hoće da kaže verovatno da su romi, sveti bože , kakav je ovo naš narod postao? Udri da vredjaš, to jedino i znaš. Da li će Luna i Sloba ostati zajedno ili ne to je njihova stvar, a Kristina je takva žena da za nju ne treba da se brinemo. U svakom slučaju svo troje neka budu srećni, a i biće.

  3. Ana

    Bravoo Smiljo tako je. Ove jadnice koje u 30-toj zele da budu popularne i to kako i kojim kvalitetima. Kristina Kockar se i pre deset godina slikala gola u spotovima, radila na Pinku i niko cuo za nju. Sad vredja ona, kao jedno zlo ljubomorno, zakrzljalo i iskompleksirano ostvarene lepe, zgodne i voljene zene kao Anabela i Lunu, lepotu po svetskim standardima a ne metar i 22cm.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x