KAO U SNU! Toni Cetinski snimio novi spot, sutra PREMIJERA!

Premijera video spota za pesmu „General bez činova“ s novog albuma Tonija Cetinskog „Kao u snu“ održaće će se 14. 04. 2018., a premijerno nove pesme publika će moći da čuje 26.04. i 27.04. u Sava Centru.
Snimanje video spota za pesmu „General bez činova“ održano je u Rovinju, u napuštenoj fabrici Obrada, a novi video spot potpisuje mladi rovinjski reditelj Paolo Gentilini.

Reditelj i majstor specijalnih efekata školovan u Pragu (Prague Film School), Londonu (Escape Studios) i Los Angeleseu (New York Film Academy), zadužen je za celokupni vizualni koncept novoga albuma „Kao u snu“.

“Bila je to sudbina da Paolo i ja počnemo raditi zajedno! Obojica smo se vratili nedavno u Rovinj i htio sam nešto posebno i drukčije za svoji novi album, a Paolo je pravi majstor za to! Iznimno mi je drago da je produkcija vide ospota bila u mom rodnom kraju, te da su svi sudionici bili iz Rovinja i šire okolice!“, ističe Toni o suradnji s Paolom Gentilinijem.

O snimanju spota Gentilini kaže, “„Kao u snu“ je naziv albuma koji traži nešto posebno, čarobno i filmsko! To je upravo ono sto sam htio postići za spot „General bez činova“ a da ne izgleda kao tipičan glazbeni video. Za potrebe snimanje spota napravili smo tri različita seta, posebne kostime, te adekvatnu masku kako bi se stvorila specifična atmosfera, koja je na trenutke pomalo mračna, a u suštini romantična i bajkovita.“

Foto: Tony Cetinski – by Paolo Gentilini

Facebook Comments

Previous Article
Next Article