Saša Popović ispunio obećanje – baka Pavlika iz Toplice dobila tanjiraču za traktor! FOTO

Saša Popović ispunio je želju bake Pavlike Jovičić iz Topličke Velike Plane i kupio joj tanjiraču za traktor, obećanu u emsiji Zvezde Granda!


Vredan poklon baki uručen je nedavno, budući da vremenske prilike i neprohodnost do sela u kome simpatična baka živi nisu dozvolile da joj se tanjirača dostavi ranije. Širina njenog osmeha i zagrljaj koji je poklonila donosiocima Grandovog poklona, rekli su koliko je Pavlika srećna što je Popović odmah ispunio dato obećanje.


– Drago mi je što sam obradovao Pavliku i time joj olakšao posao, koji radi bolje nego mnogi muškarci. Veoma mi je drago da sam je upoznao, što je bila naš gost u emisiji i što smo uspeli da je usrećimo“, izjavio je Popović dodajući da je uvek dobrodošla u Grand produkciju.


Podsećanja radi, baka Pavlika je imala samo jednu želju – da pozdravi Sašu Popovića i žiri Zvezda Granda, a direktor Grand produkcije zajedno sa emisijom Exploziv, koji je prvi emitovao priču o super -baki, doveo je na snimanje takmičenja. Upravo tu je i palo obećanje o kupovini tanjirače, što je baku i raaplakalo. Od sreće, naravno.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x