REAGOVALO OBEZBEĐENJE! Kija fizički nasrnula na Macu!

Kristina Kockar je večeras fizički nasrnula na Macu. Kiju je uvredilo to što joj je Maca rekla da neće imati dete, pa se zaletela na nju, udarila je i cepala joj haljinu.

Obezbeđenje je reagovalo i odvelo je Kiju u izolaciju. Pre toga, Kija je zapretila produkciji da će se ona ugasiti ako ne izbace Macu iz „Zadruge“.

 

Previous Article
Next Article

One Reply to “REAGOVALO OBEZBEĐENJE! Kija fizički nasrnula na Macu!”

  1. Gregor

    Ponovo smo dosli do toga, da neki portali NE zele da objave komentare!! Kada su saljivog karaktera, to i prodje, ali kada djavo odnese salu i gledalac pokusa da skrene paznju na necije ponasanje, recnik…svi se prave ludi, nikoga nista ne interesuje i naravno to se ne objavljuje!!
    Posto ja ne zivim u Srbiji ni na Balkanu, meni kao gledaocu i citaocu neke stvari ako zasmetaju, a nemam pravo da dam neko svoje misljenje, nego me blokiraju meni je to neshvatljivo!!
    Dok se unutra Zidina Zadruge odvijaju takve drame, napadi, vulgarnosti, psovke, vredjanja, kletve…Shvatio sam, da se dole ipak sve vrti oko dobrih prijatelja, veza i vezica, da oni koji imaju kvaliteta, koji su zanimljivi za gledanje, budu napadnuti, izmaltretirani, njima se otvoreno preti, izigravaju se ruglu, njima se podmece…
    Pitam, dali je ta Senada koja je prespavala sedam meseci tamo, tu i tamo skocila da „iskopa Oci“ Bori posle zimskog sna se probudila i krenula u napad, ovog puta na Kristinu?!? Da je u pitanju bilo sta, nego udarati na necije zdravstveno stanje, vredjati nekoga tako nisko, uzimati u usta rodjenu i nerodjenu decu….Meni kao muskarcu ovo je strasno!! Nema sankcija, nema diskvalifikacije?!?
    Hvala!!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x