Gde je party, gde je pesma… Indira večeras u Kasini!

“ Jako sam uzbuđena i sretna i ne mogu dočekati proljetni koncert u Beogradu.Konačno je lijepo i toplo vrijeme i  zato: Bilo bi vrijeme da se probaju haljine i da se uskoci u najbolje cipele. Gdje je party, gdje je pjesma, gdje je vino tu je spas, gdje je ludi ritam noći , tu je Kasina za vas” ,  otpjevala nam je simpatična Indira i pozvala na koncert.  „Želim vas u što većem broju , dođite u najbolji klub u gradu . Plesat ćemo, pjevati i ludo se zabaviti.Vidimo se  i voli vas Ira.“

 U popularni beogradski klub Kasina večeras dolazi Indira Levak/ Indira Forza. Tamo gde  dolazi Indira stanuju veselje, zabava i pozitivna atmosfera. Na koncertima igraju i Indira i plesačice i a publika. Zato ne propustite osigurati svoje mesto u Kasini  i uživati u koncertu. Indira godinama kroz rad u grupi Colonia, a sada kroz samostalnu karijeru  osvaja svojim pesmama, zaraznim optimizmom i odličan provod na svim svojim nastupima. Ona je  sigurno jedno od najenergičnijih imena  muzičke  scene, a svoju pozitivnu energiju i vrhunski performans daruje publici na svakom od nastupa.
“Greška mog života” uživo u Kasini 
Osim svojih i pesama koje je pevala u grupi Colonia i koje i danas pjeva na svojim nastupima Indira će publici u Beogradu pjevati i  i svoje nove  pesme, pesme s budućeg samostalnog  albuma.
Aktuelni  singl zove se “ Greška mog života” . „To je jaka pjesma, urbane produkcije.Točno sam znala koji zvuk želim i koliko jake moraju biti riječi koje ga prate. Svatko je u životu napravio neku grešku, ali iz grešaka se uči, zar ne?!“- izjavila je karizmatična Indira .
Kao što je na početku samostalne karijere i obećala, Indira  objavljuje singl za singlom , a prije leta objavit će i novi album. Indira ide ukorak s trendova, ali im ne robuje, a njena verna publika u svakoj pesmi osetit će njenu jedinstvenu energiju i harizmu.
Zato  propustite koncert u Kasini, 11. aprila 2018 i osigurajte svoje mesto na vreme!
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x